0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο ακριβως!!!! Δεν ειναι δυνατό να θεωρούμαστε εκπαιδευτικοί, να νομίζουμε οτι τα μάθαμε ΟΛΑ στο πανεπιστήμιο και να μη μπορούμε να ανοίξουμε ένα ρημάδι βιβλιο και να δώσουμε εξετάσεις...
Εγω το ανοιξα τρεις φορες το βιβλιο και βρεθηκα επιτυχης 3 φορες...να παω να δωσω για 4η ?
kinegiros, προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται να κινείται το υπουργείο. Ο Γαβρόγλου χθες μας προϊδέασεhttp://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/proslipseis-me-diplo-systima-stin-paideia
Μου κανει εντυπωση που κανεις δεν καταλαβαινει οτι διορισμοι δεν θα γινουν και ασεπ να γινει. Απλα θα φτιαξουν λιστα αναπληρωτων και εν δυναμει διοριστεων για 3 χρονια που παλι βασει νομου θα πρεπει να ξαναγινει ασεπ. Ο 3848 δεννπροκυρησσει θεσεις. Αν εχει κενα ....Αν θελει....Αν πιεσουν μπορει να διορισει καποιους σε καποιες ειδικοτητες...και ολα αυτα ξαναλεω για 3 χρονια...μετα παλι ανακατεμα. Ειμαι υπερ του ασεπ γενικοτερα...απλα τα πολλα χρονια αδιοριστιας με εχουν κανει πολυ επιφυλακτικο στο οτι ειναι το 100% σωστο συστημα. Ας περιμενουμε να δουμε τί και άν θα βγαλουν κατι γιατι πολλα λογια ακουγονται και φως δεν βλεπουμε.
Πάντως, δε θα χάσεις τίποτε!
Δηλ. θα πάμε σε γραπτό ΑΣΕΠ, για να δούμε ποιος θα δουλέψει ως αναπληρωτής τα επόμενα 3 χρόνια; Δεν ακούγεται και πολύ λογικό, να μην πω καθόλου, από τη στιγμή που σε κάποιες ειδικότητες οι ανάγκες σε εκπαιδευτικούς είναι ιδιαίτερα αυξημένες! Αν γίνει γραπτός ΑΣΕΠ, θα διορίσουν μονίμους, έστω λίγους! Αυτό πιστεύω!
To εχασα τις προηγουμενες τρεις φορες...Καλη χρονια να εχεις....
Αυτά πάντως που προτείνει η ΟΛΜΕ είναι απαράδεκτα!
Επίσης και εσύ να έχεις καλή χρονιά!Σαν εμπειρία αν το δεις, δε θα χάσεις τίποτε! Και αν σκεφτείς πως όσοι διορίστηκαν μέσω γραπτού ΑΣΕΠ τις προηγούμενες φορές δεν το περίμεναν, έχεις ελπίδες, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!Άλλωστε όλοι θα ξαναπάμε να δώσουμε (αν γίνει)!