0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε foibos81 μην ανοίγεις πολιτική συζήτηση διότι σύμφωνα με τους διαχειριστές του forum, απαγορεύονται αναφορές σε "μη εκπαιδευτικά θέματα"... εκτός αν οι νουθεσίες είναι μόνο για κάποιους....και όχι για όλους....
Τις κενες οργανικες θεσεις το Υπουργειο τις ξερει εδω και καιρο. Δεν ειναι δυσκολο να εκδωθει προκηρυξη, αν αποσαφηνισουν το νεο συστημα διορισμων
Απλά, κλαίω. Από Μπράτη: Την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει η προκήρυξη για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών"Αυτά φέρεται να δήλωσε ,μεταξύ άλλων,σε χθεσινή του συνέντευξη ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος
Δημήτρης Μπράτης:Σε έναν κλάδο 150.000 άνεργων εκπκών υπόσχεται και αυτός ο υπουργός παιδείας -ο τρίτος κατά σειρά-χιλιάδες μόνιμους διορισμούς,αλλά από το 2018,περίπου,σε δυο χρόνια.Ο προηγούμενος έλεγε από το 2017.Προφανώς πιστεύει ότι ζούμε σε χώρα λωτοφάγων και δεν θυμόμαστε τις προηγούμενες υποσχέσεις τους.Ταυτόχρονα η κυβέρνηση υπογράφει πάγωμα των προσλήψεων ως 31/12/17 κι ο Τσακαλώτος στέλνει επιστολή στους "θεσμούς"που λέει πως δεν θα ξανακάνει τίποτε χωρίς την έγκρισή τους.Σοβαρευτείτε επιτέλους και μην παίζετε με την αγωνία δεκάδων χιλιάδων συναδέλφων και των οικογενειών τους.Ανακοινώστε κάτι ΜΟΝΟ όταν πάρετε έγκριση από αυτούς που πραγματικά κυβερνούν...αλλιώς θα πάθετε σαν το βοσκό με τον λύκο.
Τωρα αν τους κανει ερμαια στις ορεξεις του Κουλη που ηδη εχει εκφραστει παμπολες φορες με τρελο μισος εναντιον των δοκιμων ειδικα ή θα εφαρμοσει την αξιολογηση ο ιδιος, λιγο μετραει
Τώρα αν σε ρωτήσω να μου πεις πότε το έχει κάνει αυτό ο Κούλης θα αρχίσεις να μου λες περι ανεμων και υδάτων και για τη Siemens, αλλά ας το κάνω:μπορείς να μου πεις πότε το είπε;
Μάλιστα λογου φορτου εργασιας στο υπουργειο ηδη συσταθηκε επιτροπη με προεδρο τον Αρτεμη Σωρρα ....ο οποιος θα παρεδιδε την προκυρηξη χερι με χερι στον υπουργο αυτο το Σ/Κ αλλα λογω της επερχομενης κακοκαιριας θα το κανει την αλλη εβδομαδα..
αυτό που λέω συνάδελφοι , και αν δεν κάνω λάθος το λεει και το σύνταγμα αλλα δεν ειμαι ξερολας για να επιμείνω, είναι ότι ένας πολίτης δεν μπορεί να τιμωρηθεί αναδρομικά για χρήση του νόμου που έκανε και τον βοήθησε...τόσο απλά...αλλιώς θα έπρεπε αναδρομικά να απολυθούν χιλιάδες μόνιμοι εκπαιδευτικοί...ας μην κάνουμε το σύνταγμα καραμέλα λοιπον....για τα υπόλοιπα είναι το τι συμφέρει τον καθένα...για μενα κυρίαρχο κριτήριο θα πρεπει να ειναι,και έτσι θα είναι όπως φαίνεται, η προυπηρεσία + μόρια ή βαθμός Ασεπ...του καλύτερου, αθροιστικά , θα δείξει...υπάρχουν ειδικότητες στις οποίες υπάρχουν ανάγκες για διορισμό , και άλλες που δεν υπάρχουν ανάγκες ή είναι ελαχιστότατες...κι αυτό είναι κάποιοι που δεν εννοούν να το καταλάβουν...ικανοποιημένοι όλοι δεν μπορούμε να ήμαστε με οποιοδήποτε σύστημα κι ας σταματήσει το ξεκατίνιασμα απο ολους...δεν μας τιμά...στο τέλος θα γίνει αυτό που θέλει η εκάστοτε εξουσία και θα παίξουμε με τους (νέους) κανόνες του παιχνιδιού...