0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για ερμήνευσε το μου εσύ, φωστήρα μου.
Δηλαδη η απόφαση του ΣΤΕ όχι μόνο νομιμοποιεί την προϋπηρεσία αλλά δεν αφήνει περιθώριο παρερμηνείας από δικομανείς και γραφικούς, νομιμοποιώντας ρητά την περίπτωση προϋπηρεσίας που αποκτήθηκε μέσω προσλήψεων απο μη ανεξάρτητες αρχές και την μετέπειτα προϋπηρεσία που η προηγούμενη μπορεί να παρήγαγε.
Μόνο που το ΣΤΕ αναφέρεται σε ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ στον οποίο η προϋπηρεσία μετράει σαν προσαύξηση με ταβάνι τα 16.8 Μόρια και Δεν Μπορεί να είναι το Κύριο κριτήριο Διορισμού To κατάλαβες?
Το ΣΤΕ αναφέρεται σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ όπως μπορείς(?) να διαβάσεις ο ίδιος. Το ΣΤΕ είναι το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο. Δεν είναι γραφείο ευρέσεως εργασίας ούτε τμήμα επιλογής προσωπικού για να το ενδιαφέρει ή να παρεμβαίνει στον τεχνικό τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επιλογή των εκπαιδευτικών.Ωστόσο αν είσαι τόσο αγαθός και δεν το καταλαβαίνεις αυτό μπορείς να συνεχίσεις το φιλανθρωπικό έργο ενίσχυσης του κλάδου των δικηγόρων (που μαστίζεται άλλωστε απο την ανεργία) και να συνεχίσεις τις νομικές προσπάθειες στο ίδιο στυλ με την προσπάθειά σας να μπλοκάρετε τους πίνακες αναπληρωτών. Πόσα χρόνια συμπληρώνετε φέτος προσπαθώντας να μπλοκάρετε τους πίνακες των αναπληρωτών στα δικαστήρια; Τρία νομίζω... Κουράγιο...
Παπαριές γράφεις χωρίς επιχειρήματα. Διάβασε την 527/2015. Που είναι οι Διοριστέοι με 30 μηνο μου λες? Διορίστηκαν? Πότε ?? Μόνο ΑΣΕΠίτες είδα.Σταμάτα τις μπαρούφες. Oti να ναι είσαι...
χααχαχαχαχαχαχχαΗ 527/2015 είναι αυτή που σου παραθέτωαχχααχαχχααχαχαχΓια την 527/2015 μιλάμε τόση ώρα χαμπάρι δεν έχεις πάρει...Τα χ-μηνα κρίθηκαν αντισυνταγματικά και απο το σκεπτικό της αντισυνταγματικότητάς τους δικαιώθηκε η προϋπηρεσία στην περίπτωση της προσμέτρησης.Εντάξει απο κατα φαντασία επιτυχόντες τι να περιμένεις
Που είναι οι Διοριστέοι με 30 μηνο μου λες? Διορίστηκαν? Πότε ?? Μόνο ΑΣΕΠίτες είδα.30ΜΗΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ: Υπουργείο Παιδείας, «ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ»http://triantamino.blogspot.gr/2011/08/30.html
Έλα πλάκα κάνεις τώρα. Έχεις τελειώσει εσύ πανεπιστήμιο;Για 100η φορά: Είναι σπίτι τους επειδή η απόφαση του ΣΤΕ που συζητάμε (αυτή που δεν είχες πάρει χαμπάρι ότι συζητάμε) έκρινε αντισυνταγματική την προϋπηρεσία ως μοναδικό προσόν διορισμoύ αλλά συνταγματικότατη στην περίπτωση της προσμέτρησης.ΥΓ. (Μην γράφεις με τυχαία bold και μεγάλα γράμματα φαίνεται σαν να είσαι εντελώς σε σύγχυση. Αρχίζω λίγο να ανησυχώ...)
....+++++++++++++++++++++++++++.........Μην γίνεσαι κακός και ο δικηγορικός κλάδος έχει ψυχή