0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ τι έπαθες; Σου χάλασα το όνειρο ότι θα διοριστείς επειδή έγραψες 60 πριν 60 χρόνια; Τα ρέστα να τα ζητήσεις από αυτούς που σου πούλησαν το όνειρο. Όχι από εμένα.
Μου τη δίνει να βλέπω τέτοιες απαντήσεις από ανθρώπους που υποτίθεται ότι ασχολούνται με την εκπαίδευση και μάλιστα υπογράφουν ότι τη λατρεύουν γιατί θεωρώ δεδομένο ότι το στοιχείο αυτό του χαρακτήρα τους θα βγαίνει και στην τάξη.
Φίλε μην αναφέρεις τα ονόματα ιδιωτικών επιχειρήσεων, και στην τελική αν "σου πίνουν το αίμα"... παραιτήσου
Σ
Δυστυχώς αυτό το φόρουμ δεν είναι για ευαίσθητους.
Εσύ, όμως, δε μας είπες πώς και από πού βρήκες τα χρήματα να πηγαίνεις ωρομίσθιος/-α και ΑμΩ ανά την Ελλάδα κι εγώ (και τόσοι άλλοι) δεν το έκανα; Δηλ. όσοι έχουν λεφτά και "πλάτες" έκαναν μόνο μεταπτυχιακό και φροντιστήρια για τον ΑΣΕΠ; Κι αυτοί που γύριζαν/γυρίζουν την Ελλάδα κάθε χρόνο, κάνοντας tour, όπως εσύ και εργάζονταν/εργάζονται 3 (στην καλύτερη περίπτωση) μέρες την εβδομάδα, γιατί τόσες εργάζονται οι ωρομίσθιοι και οι ΑμΩ, ήταν/είναι φτωχαδάκια; Και πώς στο καλό συντηρούνται με τόσα μόνο χρήματα, πώς βγαίνουν; Άρα, έχουν κι αυτοί μπόλικα χρήματα και τα ξοδεύουν έτσι άνετα, υπολογίζοντας μήπως και διοριστούν κάποια μέρα! Και εν πάσει περιπτώσει τις επιλογές του κάνει ο καθένας σ' αυτή τη ζωή, αλλά το να έχεις αυτοσκοπό να διοριστείς και να μην κάνεις οικογένεια, δε θεωρώ πως σε ολοκληρώνει ως άνθρωπο!
άμα κάνεις κουμαντο στο μισθό σου ζεις όλα είναι ζήτημα διαχείρισης...άμα θες να ολοκληρωθείς κάνοντας οικογένεια κάνε οικογένεια και άσε σε έμας το μόνιμο διορισμό που το έχουμε ανάγκη για να μην βρεθούμε στα παγκάκια πεινασμένοι...