0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eκπλησσομαι για 5μηνων μελος που εισαι, να εχεις κανει τετοια διαπιστωση!
Μόνο που το ΣΤΕ αναφέρεται σε ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ στον οποίο η προϋπηρεσία μετράει σαν προσαύξηση με ταβάνι τα 16.8 Μόρια και Δεν Μπορεί να είναι το Κύριο κριτήριο Διορισμού To κατάλαβες? Κατάλαβες τώρα γιατί κρίθηκε το 30μηνο και 24μηνο + ΑΣΕΠ , Αντισυνταγματικο??Και όποιος λέει ότι δεν πρέπει να μετράει η Προϋπηρεσία αν κάποιος δεν έχει περάσει την βάση του ΑΣΕΠ, έχει σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα.Να καθαρίσουν τους Πίνακες απο τους Αλεξιπτωτιστές, και μια χαρά είναι και το κριτήριο της Προϋπηρεσίας ...
Είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό που λέει το ΣΤΕ . Απλά πράγματα .
άμα κάνεις κουμαντο στο μισθό σου ζεις όλα είναι ζήτημα διαχείρισης...άμα θες να ολοκληρωθείς κάνοντας οικογένεια κάνε οικογένεια και άσε σε έμας το μόνιμο διορισμό που το έχουμε ανάγκη για να μην βρεθούμε στα παγκάκια πεινασμένοι...
......Όχι άλλο κάρβουνο.....Όχι άλλη Μάρθα
Αμ δεν είναι για όλους... Ο ένας σου λέει ότι επειδή δε λέει τη λέξη "παράνομη", αλλά λέει ότι δεν αποκτήθηκε με αξιοκρατικές εγγυήσεις, δεν είναι παράνομη. Ο άλλος σου λέει ότι το πρόβλημα ήταν ότι ήταν με μοναδικό κριτήριο την προϋπηρεσία οι διορισμοί, όταν βγήκε άκυρο και το 24μηνο, που είχε μέσα του ΑΣΕΠ, μεταπτυχιακά κλπ. Θεωρούν ότι ξέρω γω προϋπηρεσία + μοριοδότηση τέκνων είναι οκ, γιατί είναι διαγωνισμός μοριοδότησης υπό τον ΑΣΕΠ.
Γιατί;;; Εγώ μπήκα να δω παλιά ελληνική ταινία, γιατί μου το στερείς; Γιατί;
Δε μιλάει για γραπτό διαγωνισμό το ΣΤΕ ;
Η προϋπηρεσία, πάντως, αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού επιτρεπτώς, κατ’ αρχήν (πρβλ. ανωτ. Σ.τ.Ε. 3593 - 3595/2008), λαμβάνεται υπόψη προκειμένου να προσαυξηθεί η βαθμολογία σε διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. για το διορισμό σε θέσεις μονίμων εκπαιδευτικών
Τέλος, όσον αφορά ειδικώς τους προαναφερθέντες εκπαιδευτικούς με εικοσιτετράμηνη πραγματική υπηρεσία, οι οποίοι έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π., ανεπιτρέπτως αυτοί προτιμώνται, έναντι άλλων επιτυχόντων εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π., ως εκ της προϋπηρεσίας τους και της λήψεως απλώς της βαθμολογικής βάσης στον ίδιο ή, πολύ περισσότερο, σε προηγούμενο διαγωνισμό, διότι ελλείπει η απαραίτητη σύγκριση μεταξύ των επιτυχόντων, η οποία θα επέτρεπε το διορισμό κάθε φορά των αξιότερων υποψηφίων
https://www.esos.gr/arthra/48221/xespaei-polemos-metaxy-ekpaideytikon-gia-toys-monimoys-diorismoys"Ως προς τις εξετάσεις η Κυβέρνηση αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο, καθώς το κόστος υπολογίζεται για πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ."
Νόμιζα ότι σου άρεσε το CSI!
το μεσημεράκι θέλω ελληνική ταινία