0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσένα φίλε που σου περισσεύουν, πλήρωνε ένα κάρο λεφτά σε εισφορές στο ΙΚΑ για να σου κάνουν εικονικές προλήψεις.....Νομίζεις ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι "παιδική χαρά' ; Ξέρεις πόσο στοιχίζουν οι εισφορές στο ΙΚΑ κάθε μήνα (εργοδότη+εργαζομένου) ; Σαράντα θείες να έχεις τζάμπα δεν υπάρχει στον ιδιωτικό τομέα...
Μου ελεγε λογιστης οτι το μηδενικο μπλογκακι με το οποιο πιθανον να εργαζονται αρκετοι συναδελφοι εχει εισφορες 1600 ευρω το χρονο (!!!) και 600 τελος επιτηδευματος Συνολο 2500 το χρονο για να διατηρεις ανοικτο και μονο το μπλογκακι ακομα και μηδεν εισοδημα.Νομιζω αυτο που πρεπει να μας απασχολει αν υπαρχει μελλον με αυτην την κατασταση....
Γνωρίζω καλά πως στον ιδιωτικό τομέα το εντελως τζάμπα δεν υφίσταται. Σε περιπτωσεις όπως αυτές που περιγράφονται (θεία-θείος-μπατζανάκης-κουνιάδος και σχοινί κορδόνι) θα εισαι αναγκασμένος να πληρωνεις τις εισφορες απο την τσέπη σου.Οπως σωστα αναφέρθηκε το τζαμπα δεν υπάρχει.Στο μπλοκακι τωρα ισχύει αυτό που λεει ο mks75, ακόμα και με μηδενικό εισόδημα θα καταβάλεις εισφορες, αλλά νομίζω 2000 ευρώ (δεν ειμαι σιγουρος για το ακριβες ποσό- θα το ψαξω) Λοιπόν, στο θεμα, γραπτος ΑΣΕΠ και τέλος. Οι ηδη έχοντες ΑΣΕΠ ας κρατησουν τον καλύτερο βαθμο. Θεωρω πως ετσι θεραπεύονται παράθυρα, φωταγωγοί κλπ
YΓ.Λεγοντας νεους ...μεχρι 35 και κατι πλεον...
Καποιο λαθος κανεις συναδελφε. Ακομα και το ΣτΕ αναγνωριζει οτι η προυπηρεσια ΚΑΛΩΣ αποτελει προσον προσαυξησης στον διαγωνισμο. Οπως φυσικα γινεται και σε ολους τους διαγωνισμους ασεπ .