0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θέλω να μου πει το αγαπητό Portokali ποιος ήταν ο πρώτος ΑΣΕΠ που έδωσε. Στου 2008 που έδωσε σίγουρα, η αναλογία στην ειδικότητα του ήταν 1:49. Δε νομίζω να τον απέτρεψε τότε. Στου 2006 που επίσης έδωσε σίγουρα, ήταν 1:32. Ούτε τότε τον απέτρεψε. Προς τι λοιπόν αυτό το ξαφνικό όψιμο ενδιαφέρον; Τότε ήταν καλές οι αναλογίες και τώρα είναι χάλια;
Φανταστείτε τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς σαν ένα καζάνι που βράζει. Ο "μάγειρας" (κυβέρνηση) έχει κλείσει το καπάκι και κοιτάει τη βαλβίδα. Μόλις η βαλβίδα πάει στο κόκκινο ανοίγει το καπάκι να βγει ατμός και ρίχνει κάνα δυο "γυρισιές" με την κουτάλα , ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ το μείγμα. Μόλις πέσει ο ατμός , αφήνει το μείγμα στη δίνη του και "αράζει" μέχρι να ξαναπάει η βαλβίδα στο κόκκινο οπότε και επαναλαμβάνει τα ίδια. Τα παραπάνω γίνονται ανελλιπώς από το 2009. Και θα συνεχίσουν να γίνονται όσο δεν υπάρχουν πόροι για διορισμούς...
Χαίρομαι που χρησιμοποιείς τη γλώσσατων αριθμών..'οπως διαπιστώνεις και τότε καιτώρα χάλια ήταν στον κλάδο μου, (και στους περισσότερους τα ίδια χάλια) άρα δεν ήταν ζήτημα τόσο διαβάσματος αλλά και αναλογιών...τότε όμως υπήρχετο 24μηνο του Στυλιανίδη το οποίο καθιερώθηκε την πρώτη χρονιά που εργάστηκα και μετά την πρώτη μου επιτυχία στον ασεπ και έδινε ένα κίνητρο και να διαβάσεις και να μαζέψεις προϋπηρεσία υπομένοντας κόπους και θυσίες διότι είχες ένα ορατό τέρμα...και δεν θα έδινες μιας ζωή ασεπ μαζί με άλλους 31 ή άλλους 49 για μία θέση ...έτσι σκέφτονταν όλοι ,ακόμα και αυτοί που κουνάνε την παντιέρα που λέει ασεπ για όλους κλπ κλπ ,μέχρι που ο 3848 της αννούλας κατάργησε αυτές τις υποκατηγορίες και όσοι με βαθμάρες ήλπιζαν να διοριστούν με τα 40% κλπ τα έχασαν και τώρα άλλαξαν στρατόπεδο...
Συνάδελφοι ακόμη και αν αργούν οι διορισμοί,θέλω να πιστεύω οτι στο σύστημα επιλογής αναπληρωτών θα έχουμε εξελίξεις..υπομονή..
Χαίρομαι που σε "ανάγκασα" να συνδεθείς και με τον παλιό σου λογαριασμό. Μην τον αφήνεις να αραχνιάζει... Με λίγα λόγια, επειδή δεν περίμενες ότι θα πας τόσο καλά, ώστε να είσαι στους διοριστέους, σου έδινε ελπίδα το παραθυράκι του 24μηνου. Τώρα που το κακό ΣτΕ το έκλεισε, ας τον καταργήσουμε εντελώς τον ΑΣΕΠ. Ωραίος
πότε όμως?