0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πότε είναι η συνάντηση με ΟΛΜΕ κλπ? γνωρίζουμε κάτι?
Λανθάνουσα γλώσσα; Ή έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση σου στο dark side?
έχεις πολλές εμμονές....
Περισσότερες από τις δικές σου; Εδώ λογαριασμό άλλαξες για να μην έχει κανείς αμφιβολία τι υποστηρίζεις...
Είδες που σου λεω ότι έχεις εμμονές ; με επιβεβαιώνεις...σε κάλεσαν φέτος αναπληρωτή;
Με κάλεσαν ναι. Thanx for asking
Γιατί παραπονιέσαι τότε; αν είχεις ξεπεράσει τους 60 μηνες θα ήθελες να σου τους περικόψουν; δεν θα αγανακτούσες;
Ας το πω άλλη μια φορά λοιπόν. ΔΕΝ αποφασίζω με βάση το προσωπικό μου συμφέρον και μόνο. Φέτος θα τελειώσω με πάνω από 36 μήνες προϋπηρεσία. Αυτό ΔΕ σημαίνει ότι θα τρέξω να κάνω προσφυγή με το 36μηνο γιατί πολύ απλά ΔΕΝ πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να διορίζεται με βάση την προϋπηρεσία του, ακόμα κι αν αυτή προήλθε μετά από επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Ακόμα και η δικιά μου προϋπηρεσία ΔΕΝ ελέγχθηκε από ανεξάρτητη αρχή, ΟΥΤΕ προέκυψε από αξιοκρατικές διαδικασίες. Όπως λοιπόν δόθηκε σε ΜΕΝΑ η δυνατότητα, 1.5 χρόνο αφότου πήρα το πτυχίο μου να δώσω στον γραπτό διαγωνισμό και να αλλάξω πίνακα, έτσι επιθυμώ να γίνει το ίδιο και για τους πτυχιούχους μετά το 2008. Τέλος, επειδή έχουμε δώσει και οι 2 ΑΣΕΠ, ξέρουμε πολύ καλά και οι 2 πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπόνους είναι το 16.8. Απλά ξέρουμε επίσης πολύ καλά και οι 2, ότι και δε θες να μπεις στη διαδικασία του διαβάσματος και φυσικά στη διαδικασία του να ρισκάρεις τη θέση σου. Ε μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας...