0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς δε ξεκινάτε από την ίδια αφετηρία. Ο άλλος έχει να καλύψει 16.8 μονάδες στις 45. Ε αν θεωρείς ότι 37.3% προβάδισμα δε σου φτάνει, να σου βγάλουμε ένα ΦΕΚ με το όνομα σου να τελειώνουμε. ΟΚ, αφου θες ποσόστωση, ποσόστωση. Θα πάει ένα 50% στους νέους και θα παλέψεις για το άλλο 50% με πλαφόν. Εγώ το έχω πει και παλαιότερα. Ζω για τη μέρα που θα σε δω να παρακαλάς για γραπτό ΑΣΕΠ. Αλλά θα αργήσει αυτό, μιας και διορισμοί δε θα γίνουν. Προς το παρόν θα αλλάξουν μόνο οι αναπληρωτές... Και εννοείται είσαι ευπρόσδεκτος να προσφύγεις στο ΣτΕ αν δε σε ικανοποιήσει το νέο σύστημα. Κι εγώ μαζί σου...
Το 50-50 είναι δικό σου έργο. Μάλλον γιατι είσαι ακριβοδίκαιος και ¨ευαίσθητος" στα θέματα εκπαίδευσης. Αυτο το ποσοστο δεν υπάρχει σε κανένα διαγωνισμό του δημοσίου. Οσο για το αν θα παρακαλάω για γραπτό ΑΣΕΠ.........δε νομίζω!!! Θα αξιολογηθώ με τα τυπικά μου προσόντα και μόνο. Τέλος.....οτι γράψαμε, γράψαμε. Και αν διοριστω, ας έρθουν να αξιολογήσουν το εργο μου..........Είναι τόσο απλό και δεν αντιλαμβάνομαι τι δεν καταλαβαίνεις.
Νομος 3812/2009 αρθρο 7:Επανακαθορισμός εμπειρίας για διορισμό ή πρόσληψη προσωπικού Το δέκατο εδάφιο της περίπτωσης
εχουμε κουραστεί χρόνια τωρα να διαβάζουμε για επιτροπές "σοφών", διαβουλεύσεις για νεα συστηματα εισαγωγής στα ΑΕΙ και τρόπων διορισμού εκπαιδευτικών και στο τελος δεν βγαινει τίποτα, ερχεται άλλη κυβέρνηση ή αλλάζει ο υπουργος της ιδιας κυβέρνησης και πάμε πάλι φτου κι απ την αρχή... και αν γινουν εκλογες, όλο αυτό το μπλα μπλα των υπουργων θα πέσει στο κενό...και ξανά προς την δόξα...
Την Τετάρτη 18-1-17 ώρα 12.00 θα γίνει συνάντηση της Ε.Ε . της ΑΔΕΔΥ με την υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.Όλγα Γεροβασίλη,για όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του δημοσίου και τους Δ.Υ. Στη συνάντηση αυτή θα τεθεί και το θέμα να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση τη θέση της για το ζήτημα των μόμιμων διορισμών στο δημόσιο και ιδιαίτερα στους τομείς της παιδείας και της υγείας,που έχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό.Διαβάστε περισσότερα: https://xenesglosses.eu/2017/01/tetarti-simantiki-sinantisi-gia-tous-monimous-diorismous-metaxi-adedi-gerovasili/