0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο συναδελφος troktiko εχει απολυτο δικιο ...οταν ειμασταν εμεις οι "νεοι", δεν μας χαριστηκε τιποτα ..μας πεταξαν στην αρενα του γραπτου (ων) Ασεπ...Δεν καταθεταμε απλως μια αιτηση και μας επαιρναν οπως θελουν να κανουν τωρα...Εχουμε καταλαβει ολοι , οτι αν το 20% παει στις ειδικες κατηγοριες και το 30-50% παει στους "νεους" ,μονο το 30-50 % αυτων που εργαζονταν μεχρι τωρα θα δουλεψουν;...Σκοτωνουμε τα γερικα αλογα λοιπον;...
Δε νομίζω ότι επειδή δε θα γίνει γραπτός διαγωνισμός, ότι δε θα μετράνε οι παλιοί βαθμοί.Το τεστ δεξιοτήτων δεν ξανάγινε, αλλά κανείς δεν είπε ότι έπαψε να μετράει στις προκηρύξεις του δημοσίου.
Θυμάμαι ότι είχε μετρήσει σε 1-2 αλλά δεν μπορώ να τις βρω τώρα. Δεν με αφορύσε γιατί ήμουν διοριστέος του ΑΣΕΠ 2008 ήδη!Είχα γράψει κι εγώ καλά (84%) χωρίς καμιά προετοιμασία, αλλά εσύ έσπασες το κοντέρ! Συγχαρητήρια.
Εγώ πάντως θα κάνω προσφυγή για άδικη και άνιση μεταχείριση! Δλδ όταν εμείς ειμασταν νέοι γιατί δεν ίσχυσε κάτι ανάλογο? Δλδ την κρίση θα την πληρώσει συγκεκριμένη γενιά?Δεν το κατάλαβα αυτο?