0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω ότι επειδή δε θα γίνει γραπτός διαγωνισμός, ότι δε θα μετράνε οι παλιοί βαθμοί.Το τεστ δεξιοτήτων δεν ξανάγινε, αλλά κανείς δεν είπε ότι έπαψε να μετράει στις προκηρύξεις του δημοσίου.
Το μόνο που θα μπορούσε να δωθει στους νέους είναι μοριοδοτηση. Είμαι τριτεκνος το έχω παραδεχτεί. Δεν ήταν σωστό το 20%. Τότε για όσους θέλουν να γνωρίζουν μας το έδωσαν τυράκι προκειμένου να μην γίνει η εξομοίωση με τους πολύτεκνους που μας είχαν υποσχεθεί! Τα ποσοστά δεν είναι σωστά! Μοριοδοτηση σε ότι έχει κάνει ο καθένας! Τα πάντα όλα . Έτος κτησης βαθμός κτησης μεταπτυχιακά ,παιδιά για όλους με μοριοδοτηση.
Ας μην ξεχνάμε πώς ξεκίνησε πάλι έτι ζωηρωτέρα η συζήτηση περί γραπτού ΑΣΕΠ ή όχι κλπ...Θυμάστε ότι ειπώθηκε πώς αυτήν την εβδομάδα θα συνεδρίαζε η διυπουργική που θα έλυνε όλες τις λεπτομέρειες, όπως επίσης και την δήλωση
Ολα θα εξαρτηθουν απο τις προθεσεις των κυβερνωντων υπαρχουν κατα βαση τρεις κατηγοριες και οπου θελουν γερνουν την πλαστιγγα, ή αποφασιζουν να μοιρασουν σε ολους τις πιθανοτητες κατα το δυνατον α) Εχοντες μεγαλη προυπηρεσια αν θελουν μπορουν να τους δωσουν γενναια μοριοδοτηση, β) επιτυχοντες ΑΣΕΠ εχουν συμμαχο την αποφαση του ΣτΕ, γ) νεοι αποφοιτοι στο παιχνιδι εχουν αβανταζ την ερευνα του ΟΟΣΑ που λεει οτι το 50% των εκπαιδευτικων (α/θμιας ιδιως) ειναι πανω απο 50 χρονων. Σιγουρα θα προσμετρηθουν μεταπτυχιακα κ.λ.πΟποια αποφαση και να ληφθει σιγουρα θα υπαρχουν αδικημενοι. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η οποια αλλαγη θα αφορα στους πινακες αναπληρωτων μιας και διορισμους δεν βλεπω...
Υπάρχει και μια τέταρτη μεγάλη κατηγορία. Αυτοί που έχουν παλιό πτυχίο και δουλεύουν χρόνια σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα. Αυτοί φυσικά θέλουν γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ όπως και οι νέοι πτυχιούχοι.
μοριοδότηση σε οτι έχει κάνει ο καθένας; αλλά πλαφόν; άρα κόβεις κάτι που έχει κάνει κάποιος ..αυτό δεν είναι μοριοδότηση σε ότι έχει κάνει, ουτε τα πάντα όλα, αλλά ψαλίδισμα σε ότι έχει κάνει...αλήθεια τα πλεονεκτηματα του 20% των τριτέκνων εσύ δεν τα καρπώθηκες; ή δεν πήγαινες; διότι αν πήγαινες και μάζευες με την ιδιότητα του τρίτεκνου μόρια,θες τωρα να τα κόψουν από τους άλλους; γιατί πλαφόν; κουράστηκες να πηγαίνεις και είπες να μην σε προσπεράσουν οι άλλοι; καλά αυτό το έτος κτήσης πτυχίου να μετράει το λέει η πεαδ; δηλαδή θα βαθμολογήσουμε την παλαιότητά σου, άρα κάτι σαν επετηρίδα; αυτό δεν είναι λίγο συμφεροντολογικό; αλλά πλαφόν στην προϋπηρεσία; ;Dπλαφόν ε; καταλάβατε;;...να μετράει για την πρόσληψη το πότε πήρες πτυχίο και όχι τοπόσα χρόνια εχεις στην τάξη; αλήθεια έχεις πάει σε ιδιωτική δουλειά να πεις στον εργοδότη ''πάρε με στην δουλειά έχω πτυχίο από το 1821'' αλλά στην τάξη μόνο 5 χρόνια (επειδή δεν ΄μπορούσα ή δεν ήθελα να πάω αναπληρωτής έναντι άλλων συνυποψηφίων μου) και έναντι ένός συνυποψηφίου μου με 12, 15 χρόνια στην τάξη πλεονεκτώ λόγω αρχαιότητας;... μιλαμε είσθε τραγικοί μερικοί...αυτο είναι το περίγραμμα προσόντων που θέλετε για τους εκπαιδευτικούς; επίσης και μόρια για ταπαιδιά...κάντε παιδιά λοιπόν και μην πηγαίνετε ,σαν κορόιδα αναπληρωτές...είναι πολύτιμο προσόν...στα παιδιά όχι πλαφόν...γεννάται γιατί δεν διοριζόμαστεεεεεε....
είσαι τελικά αλλά ντάλα! Αλλο γράφω άλλο απαντάς! Ειπα ότι οι τριτεκνος τσιμπησαν το τυράκι δεν πρόσεξαν την φάκα! Με την προϋπηρεσία που έχω και 3 χρονιά να μην δουλέψω πάλι θα με καλέσουν. Το πλαφόν προϋπηρεσίας υπάρχει σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!Έχω δουλέψει παράλληλα 15 τουλαχιστον χρόνια στον ιδιωτικό τομέα μαζί με την αναπλήρωση! Μαζεψου όπως σου γράφουν! Δεν ξέρεις με ποιους μιλάς!
Μοριοδοτηση σε ότι έχει κάνει ο καθένας! Τα πάντα όλα . Έτος κτησης βαθμός κτησης μεταπτυχιακά ,παιδιά για όλους με μοριοδοτηση.