0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συμφωνώ με trust no one,γιαυτό ένας γραπτός ΑΣΕΠ (τουλάχιστον γιαυτους που δεν εχουν δωσει ουτε μία φορά (ιδιωτικους, ΟΑΕΔτες, πολυτεκνους κλπ ή δεν ηταν επιτυχόντες ) θα λύσει πολλά προβλήματα που εχουν εν τω μεταξυ δημιουγηθεί απο το 2009 και μετά.Αυτόν πρέπει να επιδιώκουμε.
Ποια προβληματα θα λυσει ? Η θα διοριστουν ολοιαυτοι με τον ασεπ? Εκτος αν φωτογραφιζουμε την παρτη μας...
με πρόλαβε ο trust no one
Ποια ελπιδα ? Τρεις επιτυχιες εχω...Οταν οι αγελαδες ηταν παχιες μαλισταΛυπαμαι αν καποιοι δεν προλαβαν τον Ασεπ 15 χρονια...αλλα δεν θα δειξω συμπαθεια...
Ε λυπάμαι, αλλά τώρα μάλλον εσύ φωτογραφίζεις την πάρτη σου... Επειδή εσύ στις 3 φορές που έδωσες, δεν κατάφερες να είσαι διοριστέος, να καταργήσουμε τον γραπτό; Είμαι σίγουρος ότι και στις 3 φορές, υπήρχαν άτομα με μηδενική προϋπηρεσία, που έδιναν πρώτη φορά και ήταν ανάμεσα στους διοριστέους. Αν είχε γίνει αυτό που θες τώρα εσύ, πριν δώσεις τις 3 φορές, δε θα είχες καν τις ευκαιρίες που είχες. Επίσης μη ξεχνάς ότι αν στις 3 φορές που έδωσες, δεν έφευγαν θέσεις δεξιά κι αριστερά με τους γνωστούς αντισυνταγματικούς τρόπους, ενδεχομένως τώρα να ήσουν διορισμένος. Άρα δε φταίει το σύστημα, η εφαρμογή του από το αγαπημένο μας υπουργείο φταίει...
Αυτο που λεω ειναι οτι ο Ασεπ δεν δινει Καμια ελπιδα στους νεους οπως εσυ...πιστευω να δεχεσαι οτι εχω την εμπειρια να πω κατι τετοιο..
Κάποτε θα καταλάβεις ότι δε θα βρεις αρκετούς εδώ μέσα πρόθυμους να γίνουν συνένοχοι στην παρανομία και την κατάλυση του συντάγματος, ανεξάρτητα από το ποια πρόφαση θα τους πασάρεις. "Περνάει ο καιρός", "μεγαλώνετε", "διορίζονται όλοι οι άλλοι και σεις περιμένετε ακόμα", άρα "βρείτε τα μεταξύ σας οι μεν και οι δε, σταματήστε τις προσφυγές και αυτή την εμμονή με το να γίνουν όλα νόμιμα, συμβιβαστείτε σε κάτι στην καλύτερη περίπτωση ημινόμιμο, γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".Τέλος, κάποτε θα καταλάβεις ότι δεν πρόκειται να λάβεις την άφεση που ψάχνεις για το διορισμό σου εκτός γραπτού ΑΣΕΠ. Εδώ μέσα τουλάχιστον. Δυστυχώς (ευτυχώς) οι δικαστικές αποφάσεις είναι καταπέλτης για τους διορισμούς εκτός γραπτού ΑΣΕΠ, την τελευταία 14ετία. ΔΕΝ έπρεπε να έχουν γίνει.
αυτό θέλουν κάποιοι... κατά την ταπεινή μου γνώμη, αφού δε μπορέσαμε να διορίσουμε τα δικά μας παιδιά ή ακόμα και συζύγους, ε ας κάνουμε μια συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Ή εμείς και εσείς ή κανείς.....προσωπική άποψη και διαίσθηση μόνο