0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ήταν τόσο καλά τα πράγματα για το Υπουργείο, γιατί δεν λέει από τώρα ότι και οι προσλήψεις των αναπληρωτών της επόμενης χρονιάς θα γίνουν με το ίδιο σύστημα; Ποιος το εμποδίζει; Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και ούτε είναι εύκολο, ακόμη και για το Υπουργείο, να παρακάμψει δικαστικές αποφάσεις! Απομένει να το δούμε! Υπομονή!
Το υπουργείο θα σου πει μόνο αν κάτι θα αλλάξει και οχι αν κάτι θα μείνει το ίδιο. Το έχω πει πολλές φορές. Ροκανίζει το χρόνο . Το μόνο στοίχημα του είναι να περάσει ο χρόνος μέχρι να εφαρμοστεί το νεο λύκειο χωρίς να γίνουν αντιδράσεις. Μετά ας βγουν όσες αποφάσεις δικαστηρίων θέλουμε. Οσο για τον Χατζηφώτη όσα μου έχει πει εδω και ένα χρόνο ήταν στην καλύτερη οτι να ναι για να μην πω αναληθή. Οποιος γνωρίζει καλά από νομικά γνωρίζει οτι υπάρχει παράθυρο να μην εφαρμοστούν αποφάσεις του Στε και δεν θέλω να το αναλύσω. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι όχι υπομονή αλλά να αντιδράσουμε. Αυτό χρειάζεται.
κάνουμε αντιπαράθεση μήνες τώρα, όσο και να συνεχίζουμε την αντιπαράθεση δεν αλλάζει κάτι.θα μπορούμε να συζητήσουμε όταν βγει επιτέλους αυτή η απόφαση, μέχρι τότε να είχαμε να λέγαμε..άλλοι λένε δε θα έχουμε ευρώ σε λίγους μήνες (βλέπε ντραμπ) άλλοι λένε θα βγούμε εμείς από το ευρώ, και εμείς εδώ πλάθουμε τις ατομικές μας πεποιθήσεις .Το μόνο που έχει νόημα αυτή τη στιγμη, είναι να μας πει κάποιος, πότε αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης από το ΣΤΕ
Και είναι καλή η εναλλακτική του να σε καλούν όποτε να 'ναι κι όπου να 'ναι, για να δουλέψεις ως αναπληρωτής 7 ή 8 μήνες και εάν, φυσικά! Ενδιαφέρουσες απόψεις έχουν μερικοί!
Μην γραφετε σαχλαμαρες ...Ενηλικες επιστημονες ανθρωποι ειμαστε...Ποιος θα παραιτηθει? Και τι θα κανει αυτος που θα παραιτηθει οταν δεν εχει καμια απολυτως εναλλακτικη...
είναι πράγματι καλή εναλλακτική ...διότι δεν υπάρχει καλύτερη...
κι ότι από 'δω και στο εξής η όποια προυπηρεσία από μόνη της δε θα εξασφαλίζει τον διορισμό (όποτε κι αν αυτός γίνει)!
όχι απο δω και στο εξης , αλλά απο το 2011 και εξης, καθότι με την μεταβατική όλο οι ιδιοι και οι ιδιοι προσθέτουν προυπηρεσία. συνεπως δημιουργείται θέμα και μάλιστα μεγάλο και σοβαρό