0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μην συγκρίνεις τις απόψεις του ΙΕΠ με του σχ. συμβούλου...
μου δημιοργήθηκε η εξής απορία: δε λέγαμε φέτος πως το υπάρχον σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών είναι συνταγματικά ανεκτό ως 31/12/2016; αν δεν αλλάξει το σύστημα λοιπόν, πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη; αν πάλι γίνουν προσφυγές όπως την περασμένη χρονιά και μπλοκάρουν τις προσλήψεις;
Μου φαίνεται τα γράφεις και τα παρουσιάζεις όπως σε συμφέρουν!Και απαντάς, επίσης, σε όσα σε συμφέρουν! Για όσα εγώ σου απαντώ τεκμηριωμένα και πειστικά, δε βλέπω να λες τίποτε απολύτως!Άρα, εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις! Δυστυχώς, όμως, για σένα οι απόψεις σου είναι μειοψηφία!
μην είσαι τοσο απόλυτη ότι είναι μειοψηφία...
Ποτέ δεν είμαι απόλυτη! Εσύ, μήπως;
Αναμένεται απόφαση του ΣτΕ. Αν επιτρέψει τη συνέχιση της μεταβατικής, δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Αν δεν την επιτρέψει, θα πρέπει το υπουργείο να αλλάξει το σύστημα.
τέλος πάντων καταλαβαίνω την φλυαρία λόγω αμηχανίας από την απουσία εξελίξεων ...έχεις να κομίσεις κάτι καινούργιο για το θέμα Διαγωνισμός εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2017; μέχρι τον Ιούνιο που θα καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ δεν νομίζω να έχεις...αλήθεια τι νέα από τον Χατζηφωτη...έμαθα βγήκε μια απόφαση του Στε για αναδρομικό διορισμό ασεπιτων του 06, πότε βγήκε ; ξέρουμε που είναι η απόφαση αυτή;
Και πάλι λάθος! Δε φλυαρώ κι ας είμαι φιλόλογος, απλά σου απαντώ κι εσύ δε λες τίποτε, γιατί δε σε συμφέρει!Πάντως, σε βρίσκω πιο ενημερωμένη από εμένα, έστω κι αν δε σε πολυενδιαφέρει ο Χατζηφώτης και οι ενέργειές του!
Μισό, προσέφυγε κάποιος τώρα; και εννοώ μετά την 31/12/16 που έδινε ως τελικό όριο η αρχική απόφαση στο ανεκτό διάστημα να παραμείνει η μεταβατικήή μιλάς για κάποια άλλη απόφαση;
Ωραίο άρθρο! Προχθές μου έλεγε μια συνάδελφος μόνιμη εν τω μεταξύ αυτό ακριβώς "την έχω βαρεθεί την κλάψα των αναπληρωτών... αφού παίρνουν πιο πολλά λεφτά από εμάς, γιατί γκρινιάζουν?"
μα εδώ κατηγορούν οι αναπληρωτές τους αναπληρωτές πως κάνουν διακοπές στα νησιά και στα δυσπρόσιτα κα τι την θέλουν την μεγάλη προϋπηρεσία και τα διπλά των δυσπροσίτων...οι μόνιμοι δεν θα μας πιάνουν τον γοφό...