0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.Αισιοδοξια συνάδελφοι.
αλλά εσύ mks τι πρόβλημα έχεις με όσους θέλουν να συμμετέχουν και πληρώνουν φροντιστήρια? Σου ζήτησαν δανεικά και φοβάσαι μη δε στα επιστρέψουν?
Εσύ χαραμίζεσαι εδώ στην Ελλάδα με τόσους ηλίθιους, αυτιστικούς, υποκριτές, κουτοπόνηρους, λαικιστές, ανώριμους κλπ κλπ. (δικά σου σχόλια). Μη βασανίζεσαι άδικα, οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν! Φτιάξε βαλίτσα και πήγαινε Αυστραλία. Όταν γυρίσουμε στη δραχμή και στην οικονομική άνθηση θα σε ενημερώσουμε να γυρίσεις.
Αχ συνάδελφε..νομίζω ότι αν συνεχίσω να μιλώ μαζί σου θα είμαι σαν τον παπουτσή...perdidi oleum et operam...Μου θυμίζεις αυτόν που λέει ναι στο γάμο του και αν βρεθεί η νύφη τρέχει...υπερβολή το παράδειγμα. Απλά δεν κατάλαβες τι είπα. Η αισιοδοξία δεν σημαίνει...περιμένω διορισμό. Απλά παλεύω και ταυτόχρονα ανοίγω άλλες πόρτες και οψομεθα Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι είμαστε ονειροπαρμενοι....μια χαρά βλέπουμε και διαβάζουμε τα πάντα. ΈΛΕΟΣ
Ο καθένας έχει δικαίωμα να αιτείται για όποια δημόσια ή ιδιωτική θέση θέλει και όπου θέλει.- Συμφωνώ ότι είναι εκμετάλευση τα 2500 χιλ., αλλά αν κάποιος διαβάσει πάρα πολύ και πετύχει, είναι δικαίωμα του να το προσπαθήσει και στην τελική, αν πετύχει, θα τα πάρει πίσω πολύ σύντομα.By the way, είναι γεγονός, ότι γίνεται να γράψεις πολύ καλά σε ΑΣΕΠ και χωρίς φροντιστήριο. Αυτό το λέω για όσους διαβάσουν μόνοι τους. Keep going!