0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εγώ σου λέω ότι εσύ υποστηρίζεις την παραπληροφόρηση από την στιγμή που γίνονται διορισμοί, βγαίνουν προκηρύξεις για ότι θες, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ να μας λες ότι μας λέει ότι δεν μπορεί να κάνει διορισμούς; και να κάνουμε κοκοκο; ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Αν δεν έκανε τότε ναι να μας το λένε αλλά όχι και να δεχτούμε την κοροιδία! και το χειρότερο όχι να έχουμε γενίτσαρους να το σιγοντάρουν.
δεν μου λες είσαι αφελής ή παριστάνεις τον αφελή; εσυ δεν ντρέπεσε να θεωρείς τους γλίσχρους διορισμούς που κάνει αλλού ως βαση για να κάνει στην παιδεία χιλιάδες; μας δουλεύεις...δεν θέλουμε 100 και 200 και 500 οπως στα δικαστήρια αλλά πολύ περίσσοτερους από 20.000 γιατί είμαστε πάνω από 120.000 εκπαιδευτικοί αδιόριστοι εσύ μας παραπληροφορείς θεωρώντας πωςκαι 20.000 να πάρει θα σωθούμε....οι άλλοι 100.000 τι θα γίνουν!!!!;;;; είπαμε....και μαζόχες και βαυκαλιζόμενοι....
Ενω υπαρχει περιπτωση να διορισει 20.000 εστω και σε 10 χρονια εεε?Φιλικη συμβουλη τραβατε να δειτε την κατασταση στην πραγματικη οικονομια...Χθες πενηνταρης οικογενειαρχης στο αποκατω διαμερισμα απολυθηκε ....τρια παιδια η μια φοιτητρια...μου λεει με δακρυσμενα ματια "ποιος θα με προσλαβει εμενα στα 50?"... Προφανως κανενας εδω δεν προσλαμβανεται ο 30αρης η 40αρης χωρις οικογενεια...και μας λενε καποιοι εδω οτι "Λεφτα υπαρχουν" μετα απο 7 χρονια μνημονιου και ανεργια στο 30 πλας....εκτος τοπου και χρονου...ολοτελα...
όχι 800 και 80 να κάνει και όποια ειδικότητα να κάνει είναι κέρδος για την εκπαίδευση, για τον συνάδελφο που θα διοριστεί για όλους... εκτός και αν είσαι γενίτσαρος και λες δεν έχει λεφτά και δεν κάνει διορισμούς ενώ ξέρεις ότι διορίζει παντού εκτός από την παιδεία, να λες γιατί αυτή την ειδικότητα και όχι την άλλη, να λες ότι διορίζει για τους ψήφους, να ζητάς 20000 ή τίποτα. Θες να είσαι γενίτσαρος όπως ο portokali-proypiresia συναδέλφισα; ελπίζω πως όχιόσο αφορά τον γενίτσαρο, ο ρόλος σου εδώ είναι ξεκάθαρος, δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κανέναν
Αν και έχω μεγάλη προϋπηρεσία - ΑΣΕΠ και δουλεύω κάθε χρόνο δεν καταλαβαίνω αυτούς που υποστηρίζουν μόνο την προϋπηρεσία . Και να δουλέψετε αλλά 2 χρόνια διορισμό χωρίς ΑΣΕΠ δεν βλέπετε ! Άρα αργά η γρήγορα θα βρεθείτε εκτός σχολείου . Σκοτώνεστε για πλάκα . Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του !
Δεν λέω να μην δουλέψετε αλλά ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία να μετράνε το ίδιο . Γιατί να πέρνει περισσότερα μόρια η προϋπηρεσία από τον βαθμό του ΑΣΕΠ ; Επίσης θα πρέπει να γράψετε στον επόμενο ΑΣΕΠ αλλιώς διορισμό δεν πρόκειται να πετύχετε . Άρα από ότι καταλαβαίνω κυνηγάτε μόνο αναπληρωτές και ξερό ψωμί ελπίζοντας να αργήσει Να γίνει ΑΣΕΠ . Δεν έχετε βαρεθεί να τρέχετε δεξιά και αριστερά κάθε χρόνο ; οικογένεια δεν έχετε ;