0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απαξιώνουμε μόνο αυτούς που απαξιώνουν το ελληνικό δημόσιο σχολείο, το οποίο αντί να υπηρετούν, το υποβαθμίζουν με τη στάση, τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία τους! Διορίστηκαν μερικοί-μερικοί και θερωρούν πως έχουν εξασφαλιστεί! Καταβάλλουν τη μικρότερη δυνατή δουλειά (για να μην πω υποτυπώδη) και απαιτούν από τους μαθητές τους να τα ξέρουν όλα τέλεια! Και μάλιστα αντλούν από τις αίθουσες όπου διδάσκουν, μαθητές για ιδιαίτερα, δίνοντας εκεί τον καλύτερο εαυτό τους! Εδώ όλη η ελληνική κοινωνία έχει εξάγει το συμπέρασμα πως οι εκπαιδευτικοί κάθονται 3 μήνες το χρόνο και πως είναι από τους πιο οκνηρούς επαγγελματίες! Με 'μας τα έχεις βάλει;
Απορώ που βρίσκεις την δύναμη να διασύρεις διαρκώς τους άλλους....διάβασε καλύτερά τα σχόλια μας και μην τα διαστρεβλώνεις....να προσέχεις δε τι εύχεσαι...
Ευτυχώς έχουμε και συναδέλφους σαν εσένα που συμβάλλουν να επιβεβαιώνονται τέτοια συμπεράσματα. Δε βαρέθηκες να βγάζεις όλους τους άλλους άχρηστους εκτός απ'τον εαυτό σου? Ήμαρτον δηλαδή! Τέτοια ανάγκη έχεις για επιβεβαίωση? Μπράβο είσαι η καλύτερη!!!!
Μας δουλεύεις? Εδώ μας έχεις βγάλει όλους για τα μπάζα! Άχρηστοι οι μόνιμοι, άχρηστοι οι δάσκαλοι, άχρηστες οι ειδικότητες στο δημοτικό, άχρηστοι οι μεγάλοι σε ηλικία, άχρηστοι όσοι δε δώσαν ΑΣΕΠ, βλάκες όσοι δουλεύουν για την προϋπηρεσία, χωρίς αυτοεκτίμηση όσοι δεν υπογράφουν την επιστολή! Έλεος δηλαδή! Περιμένεις σοβαρά κανέναν να συζητήσει μαζί σου για τρόπους αντίδρασης όταν έχεις ισοπεδώσει τους πάντες?
Και 'συ δεν μπορείς να δεχτείς καμία κριτική; Τόσο αντικειμενική είσαι;Ή ακούς πρώτη φορά να λένε τέτοια για τους εκπαιδευτικούς (ότι δε δουλεύουν δηλ. κι όλο κάθονται); Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα (κι ας μην είμαι καθόλου τέτοια)!Δεν έχω καθόλου ανάγκη επιβεβαίωσης! Με επιβεβαιώνουν η καθημερινή δουλειά μου, οι τίτλοι και τα πτυχία μου! Και κυρίως τα σχόλια των συναδέλφων μου και των μαθητών μου!
αληθεια κι ενα αλλο ερωτημα....γιατι οι μαθητες κλεινουν σωρηδων τους ιδιαιτεραδες και τα φροντιστηρια πριν ακομη δουν τον καθηγητη του δημοσιου σχολειου?.....μηπως εχουν λεφτα για πεταμα...η μηπως εχουμε απαξιωθει εντελως στα ματια τους και θεωρουν οτι ο μονος τροπος να κανουν καποια προκοπη ειναι να καταφυγουν σε εξωτερικη βοηθεια??
απλα η gia96 λεει αληθειες οι οποιες ενοχλουν....οση αντοχη εχει ο οικοδομος να ανεβει στη σκαλωσια μετα τα 60(εχω εργαστει οικοδομη πολλα χρονια και ξερω) αλλη τοση αντοχη εχει ο εκπαιδευτικος να μπει και να αντιμετωπισει μια ταξη μετα τα 60 με τις σημερινες συνθηκες. Αν ειμασταν στο 1960 που αν τολμουσε ο μαθητης να γυρισει δευτερη κουβεντα στον καθηγητη αυτος τον εστελνε κανονικα ισως να ηταν ποιο ευκολο. Σημερα ομως στην περιπτωση που ο καθηγητης γυρισει δευτερη κουβεντα στο μαθητη θα του φερουν 10 εισαγγελεις και θα περασει 10 ΕΔΕ. Σταματηστε να στρουθοκαμηλιζετε. Το εκπαιδευτικο μας συστημα θελει ξηλωμα απο τα θεμελια και φτιαξιμο απο την αρχη. Οσο για την γνωμη της κοινωνιας για εμας?? ΤΗ ΞΕΡΕΤΕ......ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ 21 ΩΡΩΝ ΤΗΝ Ε
απλα η gia96 λεει αληθειες οι οποιες ενοχλουν....