0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο εμπαιγμός και η κοροιδία συνεχίζονται...https://xenesglosses.eu/2017/05/kamia-proslipsi-ekpaideftikon-den-provlepei-mesoprothesmo-39-818-proslipseis-eos-2021-deite-analytika/άσε τα σχολεία άδεια από καθηγητές δεν πειράζει, στους δήμους και στις περιφέρειες είναι πιο απαραίτητες οι προσλήψεις...
..... μονάχα ελάχιστοι συνάδελφοι πρωτοστατουν στις αντιδράσεις....εν μέσω συμβάσεως με τα πληκτρολόγια ανά χείρας μέμφονται το σύστημα και την αδικία που τους κατατρώει....τόσα χρόνια......στο μέσο των εξετάσεων.... γράφουν τα γελ κάνουν Χάι σκορ στο pde....και δείχνουν τι θα πει αποχή από τα καθήκοντα.,....
.... είναι γελοίο να προσπαθείς να γίνεις τιμητής των πάντων και κυρίως να μας δείξεις τη σχέση σου με το σημερινό σχολείο...έχω πολύ περισσότερους μαθητές γελ από σένα για να γνωρίζω τις εξετάσεις τους και να τις προετοιμάζω... οπότε δεν υπάρχει χρόνος για Χάι σκορ στο pde....το στοιχείο σου
Υπάρχουν και ΓΕΛ που δεν κάνουν καθόλου μάθημα όλη τη χρονιά. Έχουν συνεχώς εξετάσεις για να δίνεται η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να γράφουν όλη μέρα στο pde και να αγωνίζονται. Δεν το ήξερες?
Μακάρι να έχεις περισσότερους από 180 μαθητές που έχω εγώ φέτος και να κάνεις καλά τη δουλειά σου!Μου απαντάς, όμως, αμέσως, οπότε έχεις πολύ χρόνο και δεν πας καθόλου πίσω από high σκορ στο pde!Εγώ εσένα κρίνω που ασκείς άγονη κριτική στον κάθε συνάδελφο και κυρίως σε 'μένα και αρνείσαι πως έχω δώσει αγώνες και πως προσπαθώ πολύ να αλλάξουν έστω κάποια μικρά πράγματα στο δημόσιο σχολείο! Καλό θα ήταν προτού να χαρακτηρίσεις κάποιον, να τον γνωρίσεις!Καληνύχτα, λοιπόν, γιατί αύριο υπάρχει σχολείο!
Γεια σου gia Φάρε της εκπαίδευσης. Οι καταφρονεμένοι σε χαιρετούν...
Περιμένουμε να αλλάξει κάτι συνάδελφε...αλλά δίκη ακούμε και δίκη δεν βλέπουμε..απόφαση δεν βγαίνει...πως να αλλάξει κάτι;