0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα ούτως ή άλλως δε συζητανε το ενδεχόμενο να αλλάξει το σύστημα διορισμών? νομίζω χψρίς ασεο λένε και μόνο προυπηρεσία, όπου πάλι όμως θα αποκλειόμαστε όσοι δεν εχουμε καθόλου προυπηρεσία.....
Το χωρίς ΑΣΕΠ δεν "παίζει"! Όποιος δεν έχει επιτυχία σε ΑΣΕΠ, πουθενά!
άμα και όταν και εφόσον διεξαχθεί ασεπ φυσικά...και όταν ανάψει το πράσινο φως από τροϊκανούς για διορισμούς δηλαδή...
Συνάδελφοι σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες...η αλήθεια είναι πως μπερδεύτηκα αλλά μάλλον τα πράγματα είναιμπερδεμένα ...στην δική που έγινε δεν βγήκε επίσημη απόφαση όπως συμβαίνει σε όλες τις δικες;
σε όλους; και σε δασκάλους; και σε ειδική αγωγή; όπου δεν υπάρχει ούτε μισός ασεπίτης; εγώ νομίζω ότι όσοι δουλεύουν χρόνια θα διοριστούν με βάση την προυπηρεσία, οι υπόλοιποι με ασεπ, ίσως με κάποια ποσόσστωση
Γιατί υπάρχουν δάσκαλοι που δουλεύουν πολλά χρόνια και είναι ακόμη αδιόριστοι; Εδώ μετά από 2-3 χρόνια αναπλήρωσης οι δάσκαλοι διορίζονταν κανονικά τις παλιές, καλές εποχές!
ναι η δική μας φουρνιά δεν πρόλαβε τον τελευταίο ασεπ καθώς ήμαστε τέταρτο έτος και δουλεύουμε 8 χρόνια, μπαίνουμε στα 9 από Σεπτέμβρη. Στην ειδική αγωγη οι συνάδελφοι, έχουν ακόμη περισσότερα χρόνια και ασεπιτης ουτε για δείγμα. Άρα;
.... εξαρτάται ποιες θείες συμβουλεύουν τις ανηψιες τους..... εκείνες που υποτιμούν την αναπλήρωση στις εσχατιές και θεωρούν το 1000 τίποτα.... μπορεί να έχουν μόνο 30 μήνες......από την άλλη προφανώς υπάρχουν απόφοιτοι του 2009 και πιο πριν με 80 μήνες... περισσότερους φυσικά κι από τη θεία......της ανηψιας που λέγαμε.....