0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και δεν προκειται να γινει καμια ρυθμιση για κανεναν το καταλαβαινεις φυσικα οτι στις ρυθμισεις η κατηγορια που αναφερεις ειναι απο τις τελευταιες σε σειρα.....
https://www.reader.gr/ellada/153589-ta-nai-toy-ste-otan-egkrithikan-perikopes-apodohon-syntaxeon-epidomaton-kai-doronΑυτα διαβάσε για την κοινωνικη ευαισθησια του ΣτΕ, το κατα ποσο "αφουγκραζεται" την κοινωνια και βγαλε συμπερασμα κατα ποσο κατευθυνομενες απο ανωθεν ειναι οι αποφάσεις του. Πραγματικά ειχαν απο 10 μαντηλια ο καθε δικαστης να σκουπιζει δακρυα οταν ελεγε ναι στις περικοπες.
Τελικά δεν έχουν άδικο όσοι προσεφυγαν δικαστικα. Και νομίζω πως μόνο έτσι_όπως και με διεκδικήσεις_ κάτι θα αλλάξει. Δεν ξέρω τι αλλά είναι μια μορφή αντίδρασης στο χάος των εκατό διαφορετικών ομάδων που δημιουργηθηκαν.
Και γιατί δεν προσφεύγετε κι εσείς που δεν έχετε δώσει ποτέ ΑΣΕΠ με τη σειρά σας; Γιατί δεν κάνετε μηνύσεις κατά του Υπουργείου, το οποίο όφειλε τόσα χρόνια να έχει διεξάγει γραπτό ΑΣΕΠ; Το Υπουργείο και μόνο είναι υπεύθυνο για το σημερινό αδιέξοδο κι όχι εμείς που προλάβαμε και συμμετείχαμε στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ως παλαιότεροι! Το θέμα δεν είναι να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις, που θα ευνοούν μερικούς, αλλά να παρθούν τέτοιες αποφάσεις που θα ξεκαθαρίζουν "το τοπίο" δια παντός και θα "αφανίσουν" τις σημερινές υποκατηγορίες, που σήμερα αντιμάχονται η μία την άλλη!
Όσον αφορά τους απολυμένους ιδιωτικών σχολείων... αν και το θέμα μας είναι άλλο εδώ. Πού βρίσκετε τη λογική σε όλο αυτό που συμβαίνει με τους πίνακες αναπληρωτών; Εγώ προσωπικά το θεωρώ εντελώς παράλογο και εξαιρετικά άδικο για όλους τους υπόλοιπους αυτό που συμβαίνει! Δηλαδή αν ήσασταν νοσηλευτές υποψήφιοι για εργασία-διορισμό σε δημόσιο νοσοκομείο θα δεχόσασταν να προηγηθεί ή και προσληφθεί στη θέση κάποιος που (κρίμα!) θα είχε απολυθεί από ένα ιδιωτικό νοσοκομείο; Αν ήσασταν υποψήφιοι για εργασία σε ένα δημόσιο ΚΤΕΟ θα δεχόσασταν να προηγηθεί ο απολυμένος από το αντίστοιχο ιδιωτικό με το αιτιολογικό ότι εκεί που ήταν έκανε την ίδια δουλειά; Αν στις προηγούμενες περιπτώσεις και σε πολλές περισσότερες από άλλους τομείς εργασίας, δεν το δέχεστε γιατί σε μερικούς σας φαίνεται φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει στην εκπαίδευση;Σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο προσλήφθηκαν σε μια ιδιωτική (το τονίζω) επιχείρηση, σε νεαρή μάλλον ηλικία, κοντά στο σπίτι τους. Κάποιοι από αυτούς έβαζαν ένσημα και το καλοκαίρι, δεν έδωσαν ποτέ ασεπ κτλ. κτλ... Και τώρα ως να είναι οι μοναδικοί αδικημένοι και απολυμένοι αυτού του τόπου μπαίνουν πάνω πάνω στους πίνακες αναπληρωτών, εργάζονται στους νομούς τους και ζητάνε και τα ρέστα... Και όλοι οι υπόλοιποι σε άλλους νομούς ή άνεργοι. Πού είναι η δικαιοσύνη σε όλο αυτό;
O Neosss είναι ωραίος.
Καλή και η ειρωνεία κύριε τζον αλλά άμα διαφωνείτε σε κάτι συγκεκριμένο τότε πείτε το ευθέως ώστε να υπάρξει εποικοδομητική συζήτηση διότι αλλιώς στα λόγια μου έρχεστε και θα υπάρξει απλά ανάλωση σε άλλη μια προσωπικη αντιπαράθεση όπως συμβαίνει συνήθως.
To υπουργειο ειναι Υπευθυνο και οχι τα Μνημονια?
ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Ειλικρινές ήταν το σχόλιο. Δεν γράφω τίποτα άλλο, θα παρεξηγηθεί.