0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα Μνημόνια δεν θα υπήρχαν αν οι πολιτικοί μας δεν τα υιοθετούσαν!
Αν δεν τα υιοθετουσαν τοτε χρεωκοπια...εεε?
Δεν γίνεται να μιλάμε με υποθέσεις! Κανείς δεν θλελει μια χρεωκοπία!
A μπραβο...Καλη συνεχεια...
Απάντηση ουδεμία!
A μπραβο...Καλη συνεχεια...με μια βαλιτσα στο χερι μεχρι την συνταξη
Αν δεν θες χρεωκοπια (οχι μονο εσυ) τοτε την βαλιτσα στο χερι αεναως...οι υπολοιποι ΑΝΕΡΓΙΑ βεβαια...
Αυτό έχεις καταλάβει από όλα μου τα μηνύματα; Κάνεις λάθος! Αρκετά έχω τρέξει τόσα χρόνια! Ας τρέξουν κάποιοι άλλοι κι ας απαιτούν μετά διορισμούς!
Μα αυτο προσπαθω να σου πω...εφοσον δεν θελεις χρεωκοπια αρα αποδεχεσαι το μνημονιο...υπαρχει για σενα αεναη αναπληρωση και για τους υπολοιπους ανεργια...
Όσον αφορά του απολυμένους των ιδιωτικών, διαφορετική αντιμετώπιση πρέπει να έχουν όσοι είχαν γίνει αορίστου χρόνου στα ιδιωτικά σχολεία προ κατάργησης της επετηρίδας το 1997 ή έστω ως το τέλος της μεταβατικής Αρσένη, και άλλη όσοι δεν ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία. Νομίζω ότι κάποιος στα ιδιωτικά υπογράφει σύμβαση αορίστου χρόνου μετά τα έξι πρώτα έτη εργασίας( ; ).
Καλύτερα να καθίσω στο σπίτι μου και να παίρνω "μαύρα" λεφτά από ιδιαίτερα (όπως κάνουν και πολλοί μόνιμοι εκπαιδευτικοί) παρά να συνεχίσω το παιχνίδι τους!Και πάντα αναμένουμε τις δικαστικές αποφάσεις!
έτσι εξηγούνται ...εκ του ασφαλούς μιλάς και γι' αυτό θέλεις το ψαλίδι στην προϋπηρεσία...σου λέει εγώ δεν θα πηγαίνω θα εχω να ζήσω με τα μαύρα αλλά όσο δεν θα πηγαίνω δεν θα με ξεπερνάει κανένας...μπράβο και σε ανώτερα...