0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απαντάω εγώ στην ερώτηση μου. Περίπου 790 ευρώ καθαρά αρχικός μισθόςΕπίσης η προυπηρεσία εκπαιδευτικών δεν μετρά.
Το ποσόν αυτό πως προκύπτει; Από ότι ξέρω οι γραμματείς είναι στο ενιαίο μισθολόγιο. Μου φαίνονται πολλά για τα 2 πρώτα έτη εκτός αν κανείς αναγνωρίσει συναφή μεταπτυχιακά και προϋπηρεσία στο δημόσιο.
Η προκήρυξη αυτή έχει εγγενείς αδικίες... μοριοδοτεί υπερβολικά τον βαθμό πτυχίου, 110 μόρια κάθε βαθμός και μόλις 100 ένα μεταπτυχιακό. Τελειώνεις μαθηματικό, φυσικό με 6 - 6,5 (όσοι το τελείωσαν και πριν από χρόνια καταλαβαίνουν) και στη βγαίνει ο θεολόγος, θεατρολόγος και σια με 8 - 8,5 - 9 πτυχίο και σε καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες. Δε πα να χεις μεταπτυχιακό και προϋπηρεσία...
Η εν λόγω Προκήρυξη ακολουθεί τα οριζόμενα στο άρθρο 18 του ν. 2190/94 περί Α.Σ.Ε.Π., όπως ισχύει.Τα ίδια ακριβώς κριτήρια και μοριοδότηση ακολουθούνται σε όλες τις Προκηρύξεις του Α.Σ.Ε.Π. για την πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας, φορέων του δημοσίου, υπαγομένων στις οικείες διατάξεις τού, συνταγματικώς κατοχυρωμένου, ιδρυτικού νόμου περί Α.Σ.Ε.Π..Καλώς, ο βαθμός του βασικού τίτλου σπουδών μοριοδοτείται με τα περισσότερα μόρια (1.100 μόρια), ως βασικό αξιοκρατικό ακαδημαϊκό κριτήριο, που δίνει αποφασιστική υποψηφιότητα (και) σε νέους υποψηφίους, ενώ καλώς η προϋπηρεσία μοριοδοτείται με 588 μόρια, προερχόμενη τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα, (ιδίως με την τελευταία, να μην έχει αποκτηθεί μέσω πινάκων κατάταξης και διαφανούς μοριοδότησης προκαθορισμένων κριτηρίων για να προσδίδει τα περισσότερα μόρια στη συνολική βαθμολογία.