0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας συνάδελφοι.Αρχικά ας συστηθούμε... Είμαι ο Κωνσταντίνος, είμαι 26 χρονών και με καμάρι δηλώνω Ειδικός Παιδαγωγός. Τελείωσα το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης το 2013 και πριν καν αποφοιτήσω άρχισα να ψάχνω τα συγγράμματα για να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής. Να σας θυμίσω ότι μέχρι τότε δεν είχε περάσει ακόμα η πρόταξη των ΠΕ61/ΠΕ71, οπότε η απόφασή μου ήταν καθαρά συνειδητή.
Χαιρομαι που αυτη ειναι η αποψη σου για μας που στησαμε την ΕΑ οταν δεν την ηξερε κανενας (οταν εκαα το μεταπτυχιακο μου οι περισσοτεροι πιυ ακουγανσε τι αντικειμενο ειναι ή γελουσαν ή με λυποτανε). Ομως, αυτη ειναι η δικη σου αποψη, αντε και καποιων ακομα. Το συνδικαλιστικο σας οργανο εμας μας τσουβαλιαζει και μας αποριπτει ολους!
Και όμως κάνεις λάθος.
Συγνωμη, αλλα εγω δεν ειδα καμια αντιδραση. Ή μπορει και να μην εμαθα για οποιαδηποτε αντιδραση. Παντως απο παρεμβαση συναδελφου ειδικης αγωγης σε συνελευση του συλλογου μας, αυτο που ειπωθηκε ηταν σας ευχαριστουμε, αλλα καντε στην ακρη γιατι εμεις ειμαστε οι ειδικοι και εσεις απλα καλυψατε τρυπες! Συγνωμη, αλλα δεν ειναι ευσι!Επισης, δεν ειδα καμια αντιδραση στην τοποθετηση αυτων των συναδελφων Οι μονες αντιδρασεις ειναι τωρα, που προσπαθουμε να τους δειξουμε 5 πραγματα (ξαναλεω, οχι απο πρωτοβουλια των ΚΕΔΔΥ, αλλα μετα απο εντολη των προισταμενων μας) για το καλο των παιδιων. Και μαλιστα, οι αντιδρασεις στρεφονται οχι εναντιον του υπουργειου, οχι εναντιον των διευθυνςεων που τους εβαλαν στην ΕΑ για συμπληρωςη ωραριου, οχι εναντιον αυτων που συμπληρωνουν ωραριο (αν τους δουμε ως "βολεμενους"), αλλα εναντιον των υπαλληλων του ΚΕΔΔΥ!!!!
φετος θα γινουν λενε οι αιτησεις μεσα στον ιουνιο.............οπως παλια..............και θα μεινουν εκτος οι νεοι πτυχιουχοι του εαρινου εξαμηνου ...........κ το σχολιο των υπευθυνων???δεν πειραζει
Δε ξέρω αν είναι λογικό κάποιος με 0 προϋπηρεσία να περνά κάποιον που έχει 8 Χρόνια προυπηρεσια στην ειδική. Ας μη ξεχνάμε ότι και οι καθηγητές τους είναι απόφοιτοι σχολών Γενικής εκπαίδευσης. Ο ΣΑΤΕΑ θα έπρεπε να ζητήσει αρχικά αναδρομικο έλεγχο όλων των μεταπτυχιακών ειδικης αγωγης. Δε γίνεται σε 6 μήνες να παίρνεις μεταπτυχισκο.Αυτό θα ήταν το πρώτο για μένα.Επίσης να καταργηθεί η διάταξη για τους μόνιμους σε θέσεις ειδικης αγωγης. Αργά ή γρήγορα όλοι θα καταλάβουν ότι αυτό είναι το "αγκάθι". Για πόσα χρόνια θα είναι η παραλληλη; με τόση υπογεννητικότητα θα μειωθεί και το μαθητικό Δυναμικό.σε αυτά τα δύο θα έπρεπε να επικεντρωθεί ο ΣΑΤΕΑ είτε περάσει ή τροπολογία είτε όχι.
Αυτά έχουν ξαναγίνει λέμεΜε τους συναδέλφους της πληροφορικής. Μέχρι να αποκτήσουν αποφοίτους το κράτος έβαζε όποιον είχε σεμινάριο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό ακόμα και αν ήταν θεολόγος....Σου θυμίζει κάτι;Επίσης οι καθηγητές στα πανεπιστήμια των πληροφορικών ήταν σχεδόν όλοι μαθηματικοί και άλλοι θετικών Επιστημών. Αυτά δεν είναι δικαιολογίες. Τελείωσε η περίοδος που δεν είχαμε αποφοίτους έπρεπε να πάρουν οι συνάδελφοι την θέση που έπρεπε. Έγινε χαμός. Αυτά λέει αυτά ένας μαθηματικός με ένα σωρό μαθήματα υπολογιστών, με παιδαγωγική ενώ οι άλλοι δεν είχαν, με σεμινάρια κλπ. Το σωστό όμως είναι σωστό. Το βασικό πτυχίο είναι το Α και το Ω.Δεν παν να έχεις 20 χρόνια προϋπηρεσία, το βασικό πτυχίο δεν υποκαθίσταται. Οπότε ναι είναι σωστό ένας με βασικό να είναι μπροστά από οποιονδήποτε άλλο χωρίς βασικό πτυχίο.Α και η τροπολογία ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες, τώρα έχουμε την Υ.Α. που είναι συνέπεια της τροπολογίας. Δεν υπάρχει πιο αδικημένος κλάδος από τους συναδέλφους 71/61.... ντροπή τίποτα άλλοΗ πλάκα είναι ότι πλακώνονται όλοι όταν σε λίγο θα δείτε τις αποσπάσεις και κυριότερα τις διαθέσεις μόνιμων ως συνέπεια της τροπολογίας που έγινε τον Αύγουστο.
αν οι αιτησεις γινουν τν ιουνη κανεις δεν θα εχει παρει το πτυχιο απο αυτους που αποφοιτουν τωρα.............επιπλεον κανεις δεν θα εχει στα χερια του αναγνωριση μεταπτυχιακου απο δοαταπ............ωστε να μπουν στους πινακες ειδικης
Το βασικό πτυχίο δεν λαμβάνεται υπόψη ούτε στη γενική (β, γ αναθέσεις)