0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πφφ... αντε παλι τα ιδια. περυσι με το username rayin, φετος με το username magigid.μην τσιμπατε συναδελφοι. οι αιτησεις για αποσπασεις ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ γινονται οπως γινονταν παντα την περιοδο Αυγουστου-Σεπτεμβριου.ο χρηστης magidgid τα ιδια πραγματα λεει με copy-paste απο περυσι
magigid, οσο και να το παλευεις, αυτο που φαντασιωνεσαι δεν γινεται. οι αιτησεις για αποσπασεις ΕΝΤΟΣ πραγματοποιουνται Αυγουστο-Σεπτεμβριο. στο λενε και οι υπολοιποι χρηστες του φορουμ αλλα εσυ τον χαβα σου.αν δεν εισαι τρολ, πραγματικα πρεπει να ενημερωθεις για βασικα πραγματα της εκπαιδευτικης νομοθεσιας
Αν φυγεις απο ενα σχολειο του πυσδε σου και πας σε ενα αλλο, αφηνεις ενα κενο πισω σου, οπότε τα συνολικα κενα ειναι τα ιδια!
Να πω και γω την εμπειρία μου με βάση αυτά γιατί με προβληματήσανε και δεν έχω στείλει ακόμα την αίτηση. Το σύστημα πάντα άφηνε να υποβάλεις απόσπαση στο ΠΥΣΔΕ που ανήκεις ακόμα και όταν τα πέρναγαν ηλεκτρονικά οι δ/νσεις. Όταν το ανακάληψα ζήτησα από τους υπάλληλους που πέρναγαν τις αιτήσεις να βάλουν 1η μου επιλογή το ίδιο ΠΥΣΔΕ με το κουτάκι και για α/θμια με την ελπίδα να αποσπαστώ εκεί και η αίτηση πέρασε. Όμως το καλοκαίρι με πήραν τηλέφωνο από την δ/νση και μου είπαν ότι του πήραν από το υπουργείο και ότι η αίτηση μου φαινότανε κόκκινη (αυτό ακριβώς είπαν) και μου αφαίρεσαν την πρώτη επιλογή μου. Πήρα τελικά την απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ. Αν έχει αλλάξει κάτι θα ήθελα να το ξανακάνω αλλά αν είναι να χάσω μία από τις πέντε επιλογές δεν ξέρω. Την νομοθεσία που λες την ξέρω αλλά πως μπορώ να το κυνηγήσω πραγματικά δεν βγάζω άκρη με την διεύθυνση μου που δεν θέλει να με κατεβάσει α/θμια;
Η ξεφτίλα σε όλο το μεγαλείο τους! αυτά δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ!πως θα κινηθεί ο συνάδελφος?
Παιδια αυτό που λετε είναι ΔΙΑΘΕΣΗ του ΠΥΣΔΕ στο οικειο ΠΥΣΠΕ ΔΕΝ είναι αποσπαση τι να κανουμε τωρα δεν εχει να κανει με παρανομια κανενος είναι στην ευχερεια του ΠΥΣΔΕ σου να σε διαθεσει στο οικειο ΠΥΣΠΕ αλλα δυστυχως το κανουν αφου καλυφθουν τα κενα της Δευτεροβάθμιας οποτε τοτε δεν εχουν μεινει και πολλα κενα Επαναλαμβάνω δεν είναι αποσπαση εντος αυτό που λετε είναι Διαθεση στην Πρωτοβαθμια
Διάβασα παραπάνω οτι κάπου συνεξεταζονται οι διαθεσιτες με τους αποσπασμένους Πέρα για πέρα παράνομο Πρώτα οι λειτουργικά υπεράριθμοι μετά οι διαθεσιτες και μετά όσοι ήρθαν με απόσπαση απο άλλη περιοχή μαζί με όσους ζητούν απόσπαση εντός συγκρινόμενοι μεταξύ τους με μόρια απόσπασης
wizard_scr, λυπαμαι που στο λεω, αλλα αν σε ενδιαφερει να "αποσπαστεις" στα δημοτικα του ΠΥΣΔΕ σου, τοτε ο μονος τροπος ειναι να κριθεις λειτουργικα υπεραριθμος τον Σεπτεμβριο. Ή φυσικα αν εισαι στη διαθεση (χωρις οργανικη τοποθετηση δλδ) και δεν υπαρχει λειτουργικο κενο στην