0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αποσπάσεις εντός ξέρεις τι σημαίνει; Εμπλέκονται ιεκ, εμπλέκονται ένα σωρό άλλα πράγματα. Δεν είναι όλοι αγγλικούδες. Ξεκόλα.
Ειμαι αβαθμια πε70 οι περισσότεροι εδω μεσα ειστε ββάθμιοι. Μιλάω για τον κλαδο μου και τις αποσπάσεις 2 τελευταιων ετων.2015-16: Στα ΠΥΣΠΕ που με αφορουν πήραν όλοι αποσπαση πάνω από 7 μόρια. Και πολλοι κατα προτεραιοτητα δασκαλοι... (εκλογες)Απρίλιος 2016 ΝΈΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ Φίλη2016-17: Στα ΠΥΣΠΕ που με αφορουν πήραν απόσπαση πάνω απο 150 ατομα απόσπαση ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ... κανείς με μόρια...
απόσπαση σε ιεκ ειναι αποσπαση σε φορεα δεν ειναι αποσπαση εντος...
να φύγω δηλ από γειτονικό νομό που είμαι και να δηλώσω εκτός νησιού που είμαι και να τρέχω χειρότερα? δε είναι για όλους το ίδιο.. Και όχι αν έχεις μικρά παιδιά..
Η διαδικασία αποσπάσεων εντός περιλαμβάνει και τα ιεκ εντός.
Δεν εχεις ιδεα τι είναι οι αποσπασεις εντος και φαινεται απο την απαντηση σου συν ότι σε ξεμπροστιάσαμε και εχασες την ψυχραιμια σου εξ ου και το πεζοδρομιακο σου υφος
Ουτε καν Εντελως άλλη προσκληση αργοτερα από την Περιφερεια για Διαθεση Ολικη η Μερικη σε ΙΕΚ Άλλη διαδικασια
Mariefrance, μην κουράζεσαι άδικα. Τόσοι άνθρωποι λέμε από χθες το ίδιο πραγμα. Είναι προφανές ότι ΟΛΟΙ κάνουμε λάθος...