0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Υπουργειο δασκαλοκρατειται χρονια τωρα Οι Πρωτοβάθμιοι προστατευουν τους δικους τους με νυχια και με δοντια Δεν υπαχει περιπτωση να δωσουν κενο για αποσπαση στη Δευτεροβαθμια αν μπορει να το καλυψει ειδικοτητα που ανηκει στην Πρωτοβαθμια Τα κενα που θα προκυψουν από αποσπασεις σε ΑΕΙ Ομοσπονδιες Υπουργειο -γιατι θα γινουν αυτά κανονικότατα οσο κι αν καποιοι μιλουν για νομιμη οδο , αν ισχυε αυτό γιατι εγιναν ηδη οι Περιφερειακες οι Διευθυνσεις και τα ΙΕΚ;- θα δοθουν πρωτα για αποσπασεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και αν περισσεψει κατι θα δουμε ...
Εγω λεω τα πραγματα όπως τα ξερω από εμπειρια, αλλωστε δεν εχω τιποτα να κερδισω, στην Πρωτοβαθμια ανηκω και δεν εχω αιτηθεί αποσπασης αρα είμαι ψυχραιμηΟι ΠΕ 32 μονιμοι Πανελλαδικα είναι διψηφιο νουμερο κι κάθε χρονο εννοείται ότι προσλαμβανουν σωρρηδον αναπληρωτες της συγκεκριμενης ειδικοτητας
Τα κενα που θα προκυψουν από αποσπασεις σε ΑΕΙ Ομοσπονδιες Υπουργειο -γιατι θα γινουν αυτά κανονικότατα οσο κι αν καποιοι μιλουν για νομιμη οδο , αν ισχυε αυτό γιατι εγιναν ηδη οι Περιφερειακες οι Διευθυνσεις και τα ΙΕΚ;-
Συγνωμη δεν εγινα κατανοητη Αυτό ακριβως εννοουσα : υπρχουν κενα αλλα επίτηδες δε τα δινουν ειτε γιατι πιεσαν οι αιρετοι της Πρωτοβάθμιας, ειτε γιατι θελουν με το ζορι να γινουν διαθεσεις ειτε δε ξερω κι εγω τι αλλο
Οσο για τις περσινές αποσπάσεις για δείτε πόσες φάσεις έγιναν συνολικά....Δε νομίζω να μην δώσανε διέξοδο επανεξετάσεων....Και 29/9 βλέπω και 21/12 επίσης...λίγες βεβαια αλλά έγιναν!https://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi/apospaseis/344-apospaseis-ekpaidevtikwn-pysde-se-pysde.html
Έγιναν ήδη γιατί οι Περιφερειακες, οι Διευθυνσεις και τα ΙΕΚ αφορούν Αθμια/
Τελικά τι κάνουμε;; Αίτηση επανεξέτασης;; ένσταση;; τίποτα από τα δύο θεωρώντας ότι η αίτηση είναι ακόμα ενεργή αφού δεν έγιναν αποσπάσεις σε ΠΥΣΠΕ ; αυτό ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και καλό είναι να επικεντρωθεί η συζήτηση σε αυτό. Προσωπικά θεωρώ σαν πιο ασφαλή επιλογή την αίτηση επανεξέτασης...