0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ με τον teacher.@guestteacherΤο έγραψα και παραπάνω. Ποιος τη ρώτησε την α θμια! Ο,τι θέλει κάνει;
Έρχεσαι στα λόγια μου. Ψάχνουμε λοιπόν τη σκοπιμότητα. Κι εδώ είναι που ανησυχώ! Γιατί δεν μας απαντούν!!!
Μία ερώτηση για όσους κάνουν αίτηση επανεξέτασης. Συμπληρώνουμε μόνο στο κουτάκι που επιθυμούμε (π.χ στην επανεξέταση) και μετά κάνουμε καταχώριση; Παρατηρώ πως μου γράφει το αίτημά μου, αφού έχω κάνει καταχώριση. Ρωτώ αν θα πάρουμε νέο πρωτόκολλο αίτησης. Ευχαριστώ
Ίσως έγινε άθροιση των πλεονασμάτων στη
Εγώ πάλι είμαι αισιόδοξος. Θα τα ξαναπούμε πιστεύω τέλη Αυγούστου για το ίδιο θέμα.Και θα δεις που αδίκως ανησυχείς.Χίλιες φορές μακάρι! Κι εγώ κατά βάθος πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και όπως τα ξέρουμε πάντα.
Αυτό λίγο δύσκολο και εξηγούμαι γιατί.Σε κάποιες περιοχές της αβθμιας υπήρχε από πέρσι και από φέτος έλλειμμα. Για φέτος εννοώ τις τωρινές αποσπάσεις.Παρόλα αυτ΄έκανε αποσπάσεις στην δευτεροβάθμια. Κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχεις συνολικό πλεονασματικό αποτέλεσμα και να κάνεις αποσπάσεις σε εκείνες τις περιοχές.Εξάλλου ο Κορδής λέει ότι δεν συμπεριληφθηκαν τα κενά. Δεν λέει ότι συμπεριληφθηκαν και το αποτέλεσμα είναι πλεονασματικό
Μια χαρά γίνεται. Δες για παράδειγμα τη Θεσσαλονίκη που έχει τρέλα πλεονάσματα σε κάποιες ειδικότητες και φέρνουν και με αποσπάσεις...