0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μίλησε με την Δ/νση που ανήκεις από 16-18 / 8
Στην επανεξέταση της αίτησης απόσπασης πρέπει οπωσδήποτε να γράψουμε κάποια αιτιολογία;
@karmenΣε όλους το ίδιο βγάζει. Δεν κάνεις τίποτα άλλο.@guestteacherΚαι τώρα καν'το μας λιανά. Τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί σε σχέση με τις αποσπάσεις.
Συνάδελφοι, καλημέρα.Επικοινώνησα με τη Διεύθυνση στην οποία ανήκω οργανικά για να μου τσεκάρουν την επιλογή ότι επιθυμώ απόσπαση και στην πρωτοβάθμια στην αίτηση επανεξέτασης ( όπως μου απάντησε σε σχετικό ερώτημα το opsydhelp ) και ΔΕ
guestteacherΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επικοινώνησα με το opsyd και μου είπαν ότι οι διευθύνσεις βλέπουν μόνο τις νέες αιτήσεις και όχι τις επανεξετάσεις, οπότε false alarm.Όσο για τα ΠΥΣΠΕ, θα στείλω υπεύθυνη δήλωση και μου είπε ο άνθρωπος που τις χειρίζεται ότι θα δει αν μπορεί να το κάνει γιατί δε γνωρίζει κάτι σχετικό, ούτε έχει τέτοιες οδηγίες.
Υπομονή μέχρι της Παναγίας. Πάντως η μη πραγματοποίηση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ (μιλάω πάντα για Α Φάση) ΔΕΝ έγινε για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...
Τι εννοείς; οι κοινές ειδικότητες (πχ πληροφορική) είναι τελείως φρακαρισμένες στη β΄/βάθμιαγια παράδειγμα πέρισυ όταν έγιναν οι αποσπάσεις πολλοί που αποσπάστηκαν σε πυσδε πήγαν σε δημοτικό (παρόλο που στην ανακοίνωση των αποσπάσεων έγραφε βαθμίδα απόσπασης β'/βάθμια)Θέλω να πω τι νόημα έχει αυτό (η μη πραγματοποίηση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ δηλ) αφού θα σε διαθέσουν εκεί που υπάρχει ανάγκη, ή κάνω κάτι λάθος;