0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και η δικαιολογία τους γιατο ότι δεν κυρώνουν τον αξιολογικό πίνακα νέων αποσπάσεων στο εξωτερικό ποια είναι; Γιατί η προσφυγή στο ΣτΕ δεν τους εμπόδιζε να κυρώσουν τον πίνακα... Ούτε τους εμπόδιζε κάτι να βγάλουν τις παρατάσεις για συμπλήρωση πενταετίας... Η προσφυγή στο ΣτΕ αφορούσε μόνο στην κατηγορία των παντρεμένων άνω πενταετίας.Νομίζω ότι πέφτει πολύ μαγείρεμα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι οι μόνες αποσπάσεις που εδώ και τρία χρόνια έχουν βαλθεί να αλλάξουν το σύστημά τους, να γυρίσουν κόσμο πίσω που ήταν χωρίς επιμίσθιο (και χωρίς να έχει συμπληρώσει πενταετία) και να στείλουν νέους συναδέλφους με επιμίσθια... Λεφτά υπάρχουν. Μην κοιτάτε που τους αναπληρωτές τους βγάζουμε την ψυχή και φέτος για το πότε θα τους καλέσουμε.
καλησπεραγνωριζει καποιος αν μπορουμε να κανουμε αιτηση σε καποιο φορεα εφοσον δε θα γινουν αποσπασεις σε σχολεια στη δευτερη φαση που αναμενουμε?
Θα προλάβουν να βγουν άραγε σήμερα (αποκλείεται το ξέρω!) καθώς αύριο και μεθαύριο συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ; Το ΚΥΣΔΕ δεν θυμάμαι πότε συνεδριάζει.
Guest τόχα δει κι εγώ νωρίτερα ψάχνοντας στη διαύγεια για αποσπάσεις...μετά πρόσεξα τον 3848/10 (Διαμαντοπούλου) ..ξέρω ότι τέτοιες αποσπάσεις υπεράριθμων από πύσδε σε πύσδε της ίδιας ή και σε άλλη περιφέρεια, γίνονται μέσα στη χρονιά ...τέτοια χρονική στιγμή δε ξαναθυμάμαι ..δε σημαίνει ότι δεν έχει ξαναγίνει...
Τις συνηθίζουν τις "πρώιμες" ενδοπεριφερειακές μετακινήσεις στη Δυτική Μακεδονία.