0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περισσεύουν πολλοί στην βθμια και υπάρχουν κάποιοι που κάθε χρόνο ζητάνε να διατεθούν στην αθμια.
Από πικρή μακρά εμπειρία αναμονής, έχω μάθει ότι όταν λένε ότι θα βγουν σήμερα εννοούν 2 μέρες μετά. Ελπίζω να μας εκπλήξουν ευχάριστα. Εύχομαι όλοι σπίτια μας από Σεπτέμβρη.
Καλή τύχη!Και στο συμβάν και στις αυριανές αποσπάσεις.Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις για να ξέρουμε και εμείς τι έγινε!ΥΓ. Τώρα είδα ότι είσαι φιλόλογος. ΠΕ02. Μπορεί να λέω βλακείες αλλά μήπως τρέχει το σύστημα για σας τέτοια ώρα? Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλος φιλόλογος εδώ μέσα να σε βοηθήσει με το τι βλέπει στην δική του αίτηση.
Τελικα η απενεργοποιηση της αιτησης μου εγινε σκοπιμα απο το συστημα, γιατι τις επεξεργαζονται. Επομενως ειμαστε σε καλο δρομο. Καλη επιτυχια σε ολους!!
Ο ενας μιλα για αναπληρωτες κ ο αλλος για αποσπασεις αν καταλαβα καλα. Ειναι δυνατον τα κενα της θεσσαλονικης να δοθουν στους αναπληρωτες κ οχι στους μονιμους που θελουν να βρεθουν κοντα στην οικογενεια τους. Και ειδικα μετα τις μηδενικες μεταθεσεις για πολλα χρονια!!!Ο Παληγιαννης ενημερωνει τους αναπληρωτες. Τι γινεται;;;;Ειναι σοβαροι;;;
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ο ένας πίνακας ο σχεδόν μηδενικών κενών να έχει βγεί αφαιρώντας τον αριθμό των αποσπάσεων, ενώ εκείνος με τα πολλά να είναι χωρίς τις αποσπάσεις. Λέω εγώ τώρα..