0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεωρίες και υποθέσεις κάνουμε κι εσύ κι εμείς. Μπορείς όσο πιο απλά γίνεται να μου απαντήσεις τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι που οι αποσπάσεις ΠΕ 19 στα 2 ΠΥΣΠΕ της Θεσσαλονίκης ήταν σχεδόν 60, τώρα να λέμε ότι θα γίνουν 0. Τι άλλαξε?
Το τίμημα των μετατάξεων φίλε μου!Είναι δυνατόν 40.000+ να δέχονταν τις μετατάξεις χωρίς ανταλλάγματα.Θυμίσου τον ξεσηκωμό που κάνανε σε ΠΥΣΠΕ Αττικής για να μην διατεθούν σε διπλανό όταν περισσευν τότε με τα ολοήμερα νομίζω...Δούναι και λαβείν δυστυχώς από την εποχή του Φίκου.
Πολλά φίλε/η μου.Το κυριότερο τα μεγάλα αστικά κέντρα τραβάνε κόσμο από άλλες περιοχές για να ανοίξουν και εκείνες.Βάλε λοιπόν μεταθέσεις Αβθμιας, μετατάξεις Αβθμιας, Αποσπάσεις α φάσης πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων,Μειώσεις τμημάτων στη Δευτεροβάθμια. Επιστροφές εκπαιδευτικών (λίγες αυτές_.Περσινά παιχνίδια περιφερειακών και Υπουργείου.Επίσης επειδή έχουμε 5 επιλογές δείτε μήπως αυξήθηκαν κάποιες θέσεις τριγύρω από Θεσσαλονίκη. Μην ξεχνάς πως οι λεβέντες στο Υπουργείο ξέρουν προτιμήσεις ανα περιοχή...Οπως το είπες υποθέσεις κάνουμε. Αυτοί έχουν το πεπόνι και το μαχαίρι
Τα σχολεια δεν μπορουν να δουλεψουν με μηδενικες αποσπασεις εκτος αν παρουν αναπληρωτες κ ποσο νομιμοι ειναι να παρουν αναπληρωτες σε περιοχες που ζητουσαν αποσπαση χιλιαδες μονιμοι;;;
@thanvotΣου έγραψα και κάτι ακόμα που ο Anemos2017 το αναφέρει και έχει δίκιο.Να στο πω απλά.Αν θέλω να πάρω κάποιον τραβώ και τους επάνω από αυτόν.Αν τον πήρα φέτος σε φορέα προσαρμόζω τα νούμερα.Οπως το 0 φέτος ήταν κάπως έτσι και το 60 ακούγεται πολύ (κυρίως για Θεσσαλονίκη).Είναι πολλά που μας διαφεύγουν πάρα πολλά.
Συμφωνώ μαζί σου μόνο στην τελευταία σου πρόταση. Το επιχείρημά μου είναι ότι όσοι πήραν πέρσι Θεσ/κη δούλεψαν (είδα τις τοποθετήσεις τους στα σχολεία) και μάλιστα χρειάστηκαν και μετρημένοι αναπληρωτές!Αν τραβούσαν τους αποπάνω μόνο και μόνο για να πάρουν κάποιον θα έπρεπε τότε να περίσσευαν 30-40 το λιγότερο άτομα! Σημειωτέον, οι ανάγκες για ειδικότητες ολοημέρων φέτος σε ώρες θα είναι κατάτι μεγαλύτερες αφού από φέτος χρεώνονται και αυτοί την ώρα της σίτισης. Σε όλα αυτά έχουμε δεδομένο ότι οι πιστώσεις αναπληρωτών θα είναι ίδιες όπως ανακοινώθηκε.Τέλος πάντων, αν δεν βγούνε δε θα μάθουμε ποτέ..
Με αιρετούς ΚΥΣΔΕ μίλησε κανείς σήμερα; έχουμε κάποια ενημέρωση; προσπαθούν να πάρουν όσες περισσότερες γίνεται; τι λένε;