0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια τριτη φαση κ ποτε; 6 χρονια δουλευουμε σε δημοτικα. Φετος τους πειραξε τους..... μπιπ.
Για τους ΠΕ19-20 τα 63 κενά της Θεσσαλονίκης που έδωσαν οι διευθύνσεις (29 στην Α' και 34 στην
ΥΓ. Ζητώ από όλους συγνώμη, γιατί προσωπικά τους στήριξα με αγώνα για να έρθουν στην εξουσία. Μάλιστα είχα την ελπίδα πως τα πράγματα στα θέματα παιδείας θα βελτιωθούν. Πουθενά, λοιπόν, το ανθρώπινο πρόσωπο. Αισθάνομαι τόσο ανόητος...
Είπα πριν καληνύχτα αλλά κάτι τελευταίο... Κανείς δεν απάντησε στο κουίζ που έβαλα πριν.Πόσοι άραγε δάσκαλοι έχουν ΤΠΕ
Συνάδελφοι, αποχωρώ για σήμερα. Στέρεψαν οι αντοχές. Οποιος στείλει μήνυμα για το συλλογικό υπόμνημα, θα απαντήσω αύριο. @guesteacher Πριν από 10 χρόνια, πέρασα στον διαγωνισμό ΑΣΕΠ και παράτησα μετά από 11 χρόνια την τράπεζα. Φέτος συμπληρώνονται 11 χρόνια στο Υπουργείο Παιδείας. Ειλικρινά, σκέφτομαι κι εγώ να πω τέρμα...
Ξέρει κάποιος πως λέγεται ο Περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας? Θέλω να ξέρω το όνομα του ανθρώπου ο οποίος έχει την μεγαλύτερη ευθύνη και υπέγραψε σε αυτό που θα περάσω εγώ και η οικογένειά μου και με κρατάει άυπνο στις 5 το πρωί. Πως ονομάζεται αυτός ο άνθρωπος; Να τον δω εγώ προς τα κει ψηλά πιο συγκεκριμένα, αφού εδώ στα χαμηλά φαινόμαστε σαν μια άμορφη μάζα, ένας αριθμός που σβήνεται σε ένα κουτάκι. Θα προσευχηθώ για αυτόν και για αυτούς που τον έβαλαν εκεί και του δωσαν τη δύναμη να μας το κάνει αυτό!
Γιατί επιτέλους δεν μας αφήνουν να φύγουμε με μετάταξη σε άλλη δημόσια υπηρεσία στον τόπο συμφερόντων μας... Θα το φωνάζω πολύ φοβάμαι μέχρι να πάρω σύνταξη από την περιοχή διορισμού...
Ε μα!Εγώ πάντως απορώ. Τόσο εχθρική αντιμετώπιση από υπουργείο στους υπαλλήλους του, δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Π.χ. για τους ένστολους, καθαρίζει ο υπουργός τους.