0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
guestteacher, το θέμα των υποχρεωτικών μετατάξεων έχει αναλυθεί σε αμέτρητες σελίδες σε άλλο νήμα. Δεν θα ξεκινήσουμε κι εδώ μία συζήτηση που πλέον δεν βγάζει πουθενά... Το θέμα μας είναι άλλο.
Νομίζω πλέον όλους μας ενδιαφέρει μήπως υπάρχει κάποια πιθανότητα, μία ελπίδα να αντιστραφεί το κλίμα και να δοθούν τελικά τα κενά όπως κάθε χρονιά. Σ' αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Τι πρέπει να κάνουμε και πού θα πρέπει να απευθυνθούμε.
Τελικά εμείς της Δευτεροβάθμιας είμαστε εκπαιδευτικοί ενός κατώτερου θεού... Στο Υπουργείο δουλεύουν μόνο για τους δασκάλους, τους παράνομα υποχρεωτικά μεταταγμένους και τους κατά προτεραιότητα. Όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει εποχή Αρβανιτόπουλου το 2013. Φαντάζομαι θα το θυμάστε κι εσείς...
Ενα μικρό σχόλιο....Σε ποιον να το κοινοποήσετε το έγγραφο?Στον πρωθυπουργό?Φέτος επί Γιαβρόγλου το μεταταγμένο πτηνό ξαναμετατάχθηκε στο Πανεπιστήμιο ως διοικητικός για να πατάει όποτε γουστάρει....
Δεν είναι ώρα να φαγωθούμε μεταξύ μας. ;Αρκετά δε μας κατακερμάτισαν? Μόνιμοι, αναπληρωτές κρατικού προυπολογισμού, αναπληρωτές ΕΣΠΑ, μεταταγμένοι, ωρομίσθιοι, οργανικοί, διαθεσίτες, ΠΕ τάδε νούμερο. Όλοι στο ζουμί μας βράζουμε.
Κατ αρχήν σέβομαι την αγωνία σου/σας για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Επειδη όμως σε βλέπω ακρως επιθετική παραβλέπεις το γεγονός ότι το υπουργείο αλλοιώνει τα κενά και ενοχλείσαι από την αντίδραση μου ενώ η ίδια λες ότι δεν θα ξαναπιάσουμε κλπ. Ποιος σου είπε ότι θεωρώ ότι είμαστε στο απυρόβλητο; Αντίθετα άπειρες φορές εχω γράψει ότι είμαστε όλοι ανεξαιρέτως στο μάτι του κύκλωνα.Εξ άλλου δεν άρχισα εγώ τους αφορισμούς και τις καταρες τρεις ημέρες τώρα.Και κάτι άλλο. Εδω είχα κάνει ένα σχόλιο το οποίο όλοι το είδατε αλλά μάλλον κάνατε ότι δεν το είδατε. Επειδη μας αφορά όλους κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και τα συμπεράσματα δικά σας για τα τωρινά και τα μελλούμεναhttp://www.pde.gr/index.php?topic=33782.msg977038#msg977038
Και κάτι τελευταίο γιατί τα πήρα κράνα και πάω να βολτάρω...Οι της Δευτεροβάθμιας που ανήκετε στις κοινές ειδικότητες και πιθανόν χαρήκατε που δεν αποσπάστηκαν κάποιοι στις περιοχές φιλέτα και φέτος θα παίξετε μπάλα στις διαθέσεις μόνοι σας, σας έχουν ένα δωράκι αυτοί σας βόλεψαν φέτος...Δείτε το....Του χρόνου ξέρετε τώρα έτσι...
να υπενθυμησω ότι μαζευουμε ονοματα απο κοινες ειδικοτητες που δεν αποσπαστηκαν στην Κεντρικη Μακεδονια για να σταλει επιστολη διαμαρτυριας περιμενοντας ίσως και μια απάντησηδε θα πεσουμε αμαχητιΠαναγιωτιδου σοφια 6972891235
Αντε παιδιά, γιατί τα χουμε παίξει εδώ! Δείτε στα mail σας το κείμενο και απαντήστε. Η λίστα αποδεκτών είναι έτοιμη, στο τέλος όμως αυτή.