0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληροφόρηση δεν έχω, αλλά τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Εξ άλλου όπως έχω γράψει μετά την κατάργηση των ΕΑΕΠ , τις αλλαγές στο ολοήμερο και τα κροκοδείλια δάκρυα μερικών ...πρέπει να καλύψουν και ένα ποσοστό αναπληρωτών εργασιακά με ο,τι συνεπάγεται αυτό. Ελπίζω να διαψευστω ( φοβάμαι όμως όχι)Ακόμα και η σημερινή ανακοίνωση για Γ φάση ειναι επαμφοτερίζουσα. Για την δευτεροβάθμια με τις αλλαγές που ετοιμάζουν στα μαθήματα θα κλάψουν μανούλες και παιδιά (έχω σχολιάσει πιο πάνω σήμερα)
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα κενά θα καλυφθούν από πλεονάζοντες της Δθμιας και όχι από αναπληρωτές! Όλες οι πληροφορίες αυτό δείχνουν. Και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό γιατί αν το κάνουν πρώτη φορά φέτος θα το κάνουν ΚΑΘΕ χρόνο, οπότε αποσπάσεις γιοκ... καπούτ... φινίτο..
Τα γεγονότα, όπως σωστά λες, έχουν μιλήσει έως τώρα από μόνα τους. Απο εδώ και πέρα βλεπουμε. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτα.Σε καποιους, για παράδειγμα, ήταν γνωστό από μέρες ότι επρόκειτο να βγει η ανακοίνωση αυτή την Τρίτη που θα καλεί σε νέες αιτήσεις και επανεξετάσεις. Δεν έγινε δηλαδή ξαφνικά και για να ξεμπερδευουμε ούτε είναι αμφίσημη.
Guest εννοώ ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση βγήκε για να γίνουν όντως κάποιες αποσπάσεις ακόμα. Σε κάποιους ήταν γνωστό ότι θα ακολουθήσει και άλλη φάση από τις 29 και μετά. Κρατάμε μικρό καλάθι πάντα αλλά ας μη μιλάμε και για "αποφασισμένους" στο υπουργείο.
Να πω και εγω μια απορια. Γιατι τα κενα της Θεσσαλονικης υπηρχαν το πρωι στην ανακοινωση για τους αναπληρωτες αλλα δεν υπαρχουν στην ενημερωση Πεππε για αποσπασεις; μηπως αυτο τα λεει ολα; κατι ξερουν οι αναπληρωτες που δεν ξερουμε οι υπολοιποι;;;;;
Αν αναφέρεσαι σε αυτά του ΠΣΑΣΕΠ νομίζω ότι είναι τα κενά του Παληγιάννη (ΠΥΣΠΕ) όχι των περιφερειακών. Μπορεί να κάνω και λάθος.