0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χάρηκα που είδα ονόματα γνωστών στις αποσπάσεις. Συγχαρητήρια και σε σας που αγωνιστήκατε αν και δεν πήρατε. Σας εύχομαι να πάρετε στην επόμενη φάση. Θα προκύψουν κενά στην αρχή της χρονιάς. Αρκεί να μην μπλέξετε με την αποδέσμευση ... Σας εύχομαι το καλύτερο.
Πέσαμε ηρωικά μαχόμενες κι εγώ και η Σοφία... Πάντως από τους 68 πήραν οι 36 (35 + 1 τροποποίηση). Συγχαρητήρια, παιδιά! Χαίρομαι που έπιασε τόπο όλο αυτό! Μακάρι να μην ξαναχρειαστεί!Και το επιμύθιο... Οσο οι κατά προτεραιότητα αποσπάσεις δεν θεωρούνται έξτρα (α λα παλαιά) αλλά καλύπτουν μ αυτές τα λειτουργικά κενά σε μεγάλες περιφέρειες, π.χ. Α θεσσαλονικης, οι καραμπόλες (και ο διάολος ενίοτε) παίρνουν και τους γειτονικούς νομούς.
Καλή τοποθέτηση σε όσους πήραν απόσπαση. Μήπως ξέρει κάποιος να απαντήσει: Όταν εξετάζονται οι αιτήσεις και έχει αποδεχτεί κάποιος απόσπαση και στην πρωτοβάθμια, η σειρά προτίμησης εξετάζεται ταυτόχρονα και για τις δύο βαθμίδες ή αφού εξαντληθούν οι προτιμήσεις στη βθμια πηγαίνουν από την αρχή στις ίδιες περιοχές στη αβμια; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση συνάδερφος με λιγότερα μόρια να έχει αποσπαστεί στη βθμια επειδή έχει βάλει την περιοχή αυτή πιο ψηλά στις προτιμήσεις και να πάρει συνάδερφος με περισσότερα μόρια απόσπαση στη αθμια σε άλλη περιοχή αλλά που την είχε πρώτη προτίμηση: Δεν ξέρω αν είναι σαφής η διατύπωση μου.
Μπράβο ρε παιδιά!
Θενκς, που λέμε και μεις οι Αγγλοι, και κάπου εδώ να το λήξουμε, ε? Πάντως, έχει πολύ ενδιαφέρον να διαπιστώνεις την φύση των ανθρώπων... Τα ευχαριστώ εδώ και τηλεφωνικά είναι από συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων εκτός από τη δικιά μας, με εξαίρεση μέχρι στιγμής ένα άτομο! Over and out.
@guesteacherΕίσαι ο λόγος που αναιρώ την υπόσχεσή μου να ξαναγράψω στο pde (αυτοδιαγραφή).Λοιπόν:Πέρα από από τις πράξεις Δ/νσεων-Περιφερειών και λοιπών κ τα λοιπά:Δίνε ονοματεπώνυμα και αντίστοιχα των υπογράφοντων Να τα κάνω pin παντού.