0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέχασες να πεις για τις "πινέζες"... Και για το πόσο καλή εκπαιδευτικός είσαι...
Αξιολόγηση ; ; ; στο Ελλαδιστάν ;; ;χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαα
Η αξιολόγηση θα έπρεπε να ξεκινήσει απο εκπαιδευτικούς! ; του φόρουμ. Εκεί να δεις αποτελέσματα. Ειδικά αν είχαμε και ψυχιατρική εξέταση. Όλοι ανίκανοι εκτός από μας. Αυτό βλεπει η κοινωνία και δεν μας έχει σε καμία υπόληψη. Άξιοι!!!!!!
Η αξιολόγηση θα έπρεπε να ξεκινήσει απο εκπαιδευτικούς! ; του φόρουμ. Εκεί να δεις αποτελέσματα. Ειδικά αν είχαμε και ψυχιατρική εξέταση. Όλοι ανίκανοι εκτός από μας. Αυτά βλεπει η κοινωνία και δεν μας έχει σε καμία υπόληψη. Άξιοι!!!!!!
Εμείς θέλουμε μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση!Άλλοι είναι αυτοί που δε θέλουν, γιατί δεν έχουν καμία επιτυχία σε κανέναν γραπτό ΑΣΕΠ και τους συμφέρει να μείνουν τα πράγματα ως έχουν και να δουλεύουν τουλάχιστον ως αναπληρωτές κάθε χρόνο οι ίδιοι κι οι ίδιοι, που "βολεύτηκαν" μια χαρά!Όμως, και σ' αυτό το σκέλος έρχονται αλλαγές και ευτυχώς! Γιατί αν παγιωθεί σε κάποιους η άποψη: "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού" δεν πρόκειται να υπάρξει ποιότητα στα δημόσια σχολεία ποτέ!
Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι πάντως δεν διορίζονται μόνο μέσω γραπτού διαγωνισμού. Ο ΑΣΕΠ κάνει και Εθνικούς Διαγωνισμούς μέσω απλής μοριοδότησης όταν υπάρχει πληθώρα έμπειρου υποφήφιου προσωπικού. Το θέμα μας είναι πως απο το 2008 και μετά δεν γίνεται γενικά κανενός είδους Διαγωνισμός για την πλήρωση θέσεων στην Εκπαίδευση (μέχρι και στην Υγεία ξεκίνησαν πλέον να κανουν 2000 θεσεις περιπου μονιμων και στην Παιδεια παλι τιποτα)! Φυσικά και υπάρχουν πολλοί εκπαιδευτικοι που περγράφεις αλλα ενας απόφοιτος ΠΤΔΕ ας πουμε (οπως εγω πχ) θες να πεις δεν εχει γνωσεις δηλαδη, τι αλλο χρειαζομαστε? Ειναι χιλιαδες αναπληρωτες δασκαλοι (συν ενα σωρο που ποτε δεν εργαστηκαν). Εκτος και αν ανφερεσαι σε Γυμνασια Λυκεια σε καποιους....Τελος παντων δεν θεωρω τοσο λαθος ενα μερος των διορισμων να γινει απο εν ενεργεια αναπληρωτες και οι υπολοιποι με αλλο τροπο αφου βλεπουμε μεχρι και Ιταλια κ Κυπρος το κανουν. Τωρα με Κυπρο ας μην συκγρινομαστε βεβαια, πολυ μικροτερα τα προβληματα εκει, σιγα τον πλυθησμο που εχει αλλωστε.
Στα δημόσια ελληνικά σχολεία να μπουν πρώτα οι άξιοι, δηλ. άνθρωποι με γνώσεις, τίτλους, ικανότητες, όρεξη, κέφι και "ανοιχτά" μυαλά κι όχι όσοι κοιτάζουν την "πάρτη" τους και υστερούν σ' όλα τα παραπάνω!
Κι εγώ ήμουν υπέρ του ΑΣΕΠ και ομολογώ ότι μέχρι τώρα ένιωθα μια σχετική υπερηφάνεια για την βαθμολογία μου. Μέχρι που άρχισα να διαβάζω τα καθημερινά σου παραληρήματα περί ανωτερότητάς σου έναντι νέων, γέρων, μόνιμων, τριτέκνων, πολυτέκνων, ειδικοτήτων της αβάθμιας, όσων κάνουν αίτηση για αναπληρωτές, όσων δηλώνουν δυσπρόσιτα, όσων δεν υπέγραψαν την επιστολή για διορισμούς και γενικά όσων δεν είναι εσύ.Τελικά, εφόσον δηλώνεις κι εσύ επιτυχούσα συνειδητοποιώ ότι ούτε ο γραπτός ΑΣΕΠ μπορεί να εντοπίσει τον "κάλο" και το κόμπλεξ του καθενός και να τον απομακρύνει από το δημόσιο σχολείο. Συγχαρητήρια! Κατάφερες να μου αλλάξεις γνώμη για κάτι που ήμουν σίγουρη!
Μπαίνουμε στο pde για να διαβάσουμε κανένα νέο και διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια γραμμένα με άλλα λόγια από μερικούς χρήστες. Όποια ώρα και να μπεις στο site το ίδιο πράγμα! Πραγματικά έχει καταντήσει παραλήρημα άνευ λόγου και ουσίας!