0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aκουσα οταν δημιουργηθηκαν οργανικα κενα για τους μονιμους σε θεσεις ειδικης αγωγης.Γνωριζετε κατι?Ειναι παλιο?(απο οσο ηξερα δεν υπηργαν οργανικες θεσεις για τους μονιμους στην ειδικη αγωγη)Ειναι καινουριο?Τωρα εγινε?Ειναι ραδιο αρβυλα?Αν ξερετε κατι πειτε μου παρακαλω.
Στην Α΄/θμια υπάρχουν (λειτουργούν ως) οργανικές θέσεις στα Ειδικά Σχολεία και τα Τμήματα Ένταξης.Στην
Παντως φετος οι διευθυνσεις δευτεροβαθμιας α' και β' θεσσαλονικης και Εβρου εδωσαν κανονικα ως οργανικα κενα και τα τμηματα ενταξης και εγιναν μεταθεσεις σε καποια απο αυτα.
Μπορείς να δώσεις link για αυτές τις
Της Α θεσσαλονικης:https://srv-dide-a.thess.sch.gr/portal2/index.php/teachers/apofaseis-pysde/5981-prosklisi-endiaferontos-ekpaideftikon-gia-oristikes-topothetiseis-se-smeae-kai-tmimata-entaksisΤου Εβρου: http://dide.evr.sch.gr/index.php?start=18 (βρισκεται η προσληση με τς κενα κατω κατω στην συγκεκριμενη σελιδα της διευθυνσης)Δεν βρισκω τωρα της δυτικης θεσσαλονικης, αλλα ειχε επισης βγάλει πανω απο 15 κενα σε σμεαε και ΤΕ για τους φιλολογους ειδικης που μετατεθηκαν και μπορουσαν να διαλεξουν και ΤΕ για οριστικη τοποθετηση. Νομιζω εχω κρατησει φωτο την προσκληση με τα κενα οποτε αν θελεις και της δυτικης μπορω να στο στειλω.
Την Α΄ που έδωσες ακριβώς και κοίταξα,όντως φαίνεται να είναι για οριστική θέση (και σε ΤΕ).Μέσα στην αίτηση, όμως, λέει: "Παρακαλώ να με αποσπάσετε σε ένα από τα παρακάτω σχολεία Ειδικής Αγωγής ως εξής:..."Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας πει:Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν οργανικές σε ΤΕ στη
Στην διευθυνση που δουλεψα φετος παντως ο διευθυντης εκπαιδευσης μας ενημερωσε οτι φετος το υπουργειο για την διαδικασια των μεταθεσεων στην ειδικη, εδωσε την δυνατοτητα να περασουν και τα κενα στα τμηματα ενταξης.Ρωτησα εναν εξαιρετικο συναδελφο εδω στο πδε ( μακαρι να δει το νημα εδω και να θελησει να δωσει τα φωτα του) και μου ειπε οτι υπαρχουν τμηματα ενταξης με ιδρυμενες οργανικες και άλλα οχι. Φαινεται στο φεκ ιδρυσης, αν υπαρχει ή οχι αυξηση των συνολικων θεσεων του προσωπικου.Παντως αφου στην πρωτοβαθμια μια χαρα υπαρχουν και υφιστανται οργανικες τοποθετησεις σε ΤΕ τοσα χρονια, δεν καταλαβαινω τι το τοσο διαφορετικο εχει η δευτεροβαθμια.
Μιλάμε για οργανικές...Στην τελευταία πρότασή σου έχεις δίκιο. Α΄/θμια vs
Ναι, απλα τελικα σε καποια φεκ ιδρυσης τμηματων ενταξης εχει κατω κατω και εγκριση αυξησης των οργανικων θεσεων κατα συγκεκριμενο αριθμο απο το Γενικο Λογιστηριο του Κρατους και σε καποια αλλα οχι. Δεν το εφαρμοσαν ολες γιατι λογικα δεν ειχαν ολες την ιδια αναγκη. Στη δικη μας που αν και ενημερωθηκε δεν το εφαρμοσε, η τοπικη ελμε εβγαλε εγγραφο διαμαρτυριας επειδη δεν δοθηκαν και θεσεις ειδικης για μεταθεσεις , ενω καθε χρονο ζητα τοσους αναπληρωτες. Στην α θεσσαλονικης που κοιταξες πηραν επτα φιλολογοι φετος μεταθεση στην ειδικη , που σιγουρα δεν δικαιολογουνται απο τις σμεαε και μονο.