0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μοριοδότηση είναι ίδια οπότε κάνε ότι θες . Αλλά επειδή έχει ο καιρός γυρίσματα να κάνεις σχολική ψυχολογία .
Καλησπέρα σας!! Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού στην ειδική αγωγή και θέλω να ξεκινήσω διδακτορικό ή στην ειδική αγωγή ή στην σχολική ψυχολογία. Τι με συμφέρει όσον αφορά την μοριοδότηση, ποια κατεύθυνση μου προτείνετε να επιλέξω? Ευχαριστώ!
ΟΚ...Περισσότερη σχέση έχει η "Σχολική Ψυχολογία" (διδακτορικό) από τη "Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης" ή τη "Φιλοσοφία της Εκπαίδευσης" για την "Ειδική" Αγωγή!!!!ΟΚ.....Έτσι κι αλλιώς....Έεεεεερχεται...Κάντε ό,τι θέλετε.
Ξεκίνησες;Το τι συμφέρει εξαρτάται και από την ειδικότητα του βασικού τίτλου σπουδών.Επίσης πρέπει να έχει κανείς υπόψη του ότι τα κριτήρια μοριοδότησης αλλάζουν... ανάλογα με τις εγκυκλίους.
Δεν νομίζω να πάψει να μετρά μεταπτυχιακό ή διδακτορικό που αφορά την ειδική. Και εγώ το σκέφτομαι το διδακτορικό αλλά δεν το έχω ψάξει σοβαρά. Σίγουρα για Κύπρο ή Ιταλία. Έχει ψάξει κανείς το οικονομικό;
Αν κρίνουμε από τις τιμές των μεταπτυχιακών,εννοείται στην Ιταλία ήταν πολύ οικονομικό,η Κύπρος λόγω γλώσσας είναι σκέτη εκμετάλλευση! Όμως από Ιταλία εδώ και ήδη δυο χρόνια ο ΔΟΑΤΑΠ δεν αναγνωρίζει τα master di secondo livello,το γιατί είναι μια μάλλον πολύ πονεμένη συζήτηση..Οπότε ξέρει κανείς αν προσφέρεται διδακτορικό εκεί και προπάντων αν αναγνωρίζεται;
@CBK & @pati στο πανεπιστημιο λευκωσιας τα νεα διδακτρα για το ετος 2022-23 κοστιζουν 15.000