0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ότι νάναι
Οκ, νίκησες με την ποιότητα των επιχειρημάτων σου. Μπορείς να πας ικανοποιημένος να συνεχίσεις τη σοβαρή δουλειά σου.
Επειδη είσαι εκπαιδευτικος και κόπτεσαι για την ποιότητα των επιχειρημάτων κανε τον κόπο και διάβασε πάλι τους διάλογους που είχες λίγο πριν..... και αν εχεις χρόνο....απάντησε και σε ένα σχόλιο που έγραψα.....Με επιχειρήματα περιμένω να μου αποδείξεις που εχω άδικο.Και μην ξεχάσεις οι 20.000 διορισμοί μονίμων να είναι εκπαιδευτικών!!!...( όχι σε άλλες υπηρεσίες)
Ευχαρίστως, αρκεί να μου πεις ποιο ακριβώς επιχείρημα θέλεις να αναλύσω. Κάτι που ανέφερα εγώ όμως. Όχι άσχετα πράγματα, ούτε ασυναρτησίες σαν τον προηγούμενο.Εσύ μου λες άλλα πράγματα. Για καλοκαίρια, αργίες, διορισμούς κτλ. Τι σχέση έχουν οι διορισμοί με αυτό που είπα εγώ? Ρώτα λοιπόν κάτι συγκεκριμένο και σχετικό με ότι είπα και ευχαρίστως να σου πω ότι θέλεις.
Αυτά δε σε αφορούν τώρα; Δεν τα συναντάς καθημερινά; Δεν είναι συγκεκριμένα δεν θελεις να εκφράσεις άποψη;
Άκρως δημοκρατικό και δίκαιο είναι η πλειοψηφία που "πληρώνει", να εκδίδει αποδείξεις και να αποδίδει τον ΦΠΑ ωστε και η μειοψηφία να λάβει μεγαλύτερους μισθούς ή να εξοπλιστούν καλύτερα οι σχολικές μονάδες. (Φορολογική συνείδηση λέγεται αυτό).Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ναι είμαστε υποχρεωμένοι να παραμένουμε στο σχολείο 08.00-14.00 και στο διάστημα αυτό να εκτελούμε ο,τι αναφερει ο νόμος. Μετά τις 14.00 δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίζουμε την εργασία μας στο σπίτι. Ποιος ΔΥ μεταφέρει το απόγευμα το εργασιακό του περιβάλλον στο σπίτι του. Δικαιολογίες περί λειτουργήματος κλπ...δεν λαμβάνονται υπόψη.Επίσης η πολιτεία να μεριμνήσει για τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ποιος ΔΥ...ποιος γιατρός του ΕΣΥ, ποιος τραπεζικός, ποιος εφοριακός δεν έχει γραφείο και Η/Υ;Άραγε δεν γνωρίζετε ότι βάσει των ΠΔ που ισχύουν καθορίζεται η ημέρα που κάθε εκπαιδευτικος δέχεται και ενημερώνει τους γονείς; Δεν γνωρίζετε ότι σε όλες τις χώρες υπάρχουν οι ανάλογες διακοπές ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες; Τι ειδους υποκρισία και τι ειδους αυτομαστίγωμα ειναι να προσποιούμαστε ότι μόνο στην Ελλάδα έχουμε διακοπές; Αν δεν μας αρέσουν και αισθανόμαστε ένοχοι....τότε μάθημα τον Ιούνιο και Ιούλιο. Διακοπές μόνο 20 ημέρες τον Αύγουστο....και 1η Σεπτεμβρίου Αγιασμός. Διακοπές Χριστουγεννων και Πάσχα μόνο όταν είναι κλειστές οι ΔΥ......και όποιος αντέξει. Ποιος ΔΥ χρησιμοποιεί το δικό του ΙΧ για να μετακινείται για υπηρεσιακούς λόγους με 0,15
Ποια αυτά? Οι διορισμοί? Είναι εδώ το topic των διορισμών? Να το αναλύσουμε εδώ?Μήπως να ακούμε και μία διαφορετική άποψη και αν διαφωνούμε επί της απόψεως να το πούμε με συγκεκριμένα, χωρίς να αρχίζουμε τα παραληρήματα? Είμαστε καθηγητές υποτίθεται.@teacher Όχι, αν ήμουν γονιός δεν θα ήμουν ικανοποιημένος να υπάρχουν συγκεκριμένα διαφορετικά δίωρα για να δω τους καθηγητές. Θα ήθελα να τους δω όλους (σχεδόν) μαζί, για προφανείς λόγους.Όσον αφορά την σούπερ-τοποθέτηση "αυτά που τώρα μας τα λες μας τα παν και άλλοι..." θα σε παραπέμπψω στο γνωστό στιχάκι. Είπαμε νίκησες.
@ sgdoupΕπειδή υπεκφεύγεις...διάβασε......είμαι σαφής!http://www.pde.gr/index.php?topic=33885.462
Αποφάσισε αν είσαι γονιός ή όχι, αν είσαι εκπαιδευτικός ή όχι και έλα μετά να μιλήσουμε. Επίσης επειδή μιλάς ως γονιός θα σου απαντήσω ως εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας. Μάθε πρώτα να σέβεσαι ωράρια αποχώρησης, κανόνων λειτουργίας σχολείων, κανόνων συμπεριφοράς και σεβασμού μαθητών ως προς τον δάσκαλο ή τον καθηγητη, τον χώρο και τους υπόλοιπους συμμαθητές και μετά μιλάς. Αν έγώ βλέπω το παιδί σου 6 ώρες την ημέρα και εσύ τις υπόλοιπες ωρες και μέρες που δεν είναι ανοικτά τα σχολεία τότε μάλλον δεν σου φταίω εγώ. επίσης καλό είναι όταν σε καλώ να έρχεσαι και κυρίως όχι με το στυλάκι πως σου χρωστάω για τις δικές σου ανεπάρκειες! Εξαιρούνται φυσικά από τα παραπάνω κάποιοι γονείς υπόδειγμα που οι περισσότεροι είναι συνειδητοποιημένοι και δεν γράφουν τις μπούρδες που μας λες εσύ εδώ λες και φύτρωσες στην εκπαίδευση χθες!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ._