0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μισθολόγιο φίλε μου και επέτρεψε μου επιεικώς ανίδεε εδώ και μερικά χρόνια που κοντεύουν δεκαετία είναι ενιαίο σε όλο σχεδόν το Δημόσιο πλην ΔΕΚΟ και ειδικάΤουτέστον οι Δ.Υ. ανάλογα με κάποια προσόντα παίρνουν τα ίδια.Οσο για το πλάκα έχουμε εδώ άσε με να διαχωρίσω τη θέση μου.Πλάκα έχεις εμείς απλά σε γλεντάμε!ΥΓ.
Αυτά που πληρώνεις και πληρώνω, τα πληρώνεις και τα πληρώνω γιατί η συντριπτική πλειοψηφία ψήφιζε και συνεχίζει να ψηφίζει όπως ψήφιζε και ψηφίζει.Σχετικά με το κόμμα, δεν θυμάμαι να μίλησε κανείς συγκροτημένα και συγκεκριμένα όταν ο μητσοτάκης τριγύρναγε σε όλο το δημόσιο και έλεγε τα καλύτερα λόγια για τους εκεί υπηρετούντες ΔΥ ( ΠΛΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ για τους οποίους έλεγε καθαρά και ξάστερα και χωρίς καμία συγκροτημένη αντίδραση τα χειρότερα)....Όταν είναι γι ανούσιο σύνθημα είμαστε πρώτοι όμως...Αμα απαιτείται συγκεκριμένη και σαφής τοποθέτηση ( και σκληρή γιατί αυτό χρειαζόταν τότε) το κρατάμε κλειστό ε?Αμ έτσι φτάσαμε ως εδώ...Συνεχίζουμε έτσι ελπίζοντας σε διαφορετικό αποτέλεσμα ε?χαχαχΠλάκα έχουμε ...
Ρε φίλεΑυτά που ρωτάς απευθύνονται στην πλειοψηφία που πιστεύει αυτά που προανέφερα και όχι σε εμένα ή εσέναΔεν μπορώ εγώ πχ να σου εξηγήσω το γιατί η πλειοψηφία πιστεύει αυτά που πιστεύει για την αξία και την σημασία του επαγγέλματος του εκπαιδευτικού...Αυτό μπορεί να το κάνει αυτός που έχει υιοθετήσει αυτές τις απόψεις.Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαπιστώσω απλά ότι η πλειοψηφία δεν εκτιμά το επάγγελμα αυτό.Δεν το θεωρεί σημαντικόΑπό που το κατάλαβα?Που βασίζομαι και το λέω αυτό?ΉΔΗ το προανέφερα και το ξαναλέω:Από το ότι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ είναι ( με απόφαση της κοινωνίας) ο χαμηλότερα αμειβόμενος τομέας του ελληνικού δημοσίου...ΑπλόΠιο απλό δεν γίνεται...Υπάρχει κάτι που σε μπερδεύει και δεν το καταλαβαίνεις?
Ενιαίο σε όλο το δημόσιο ε?Με εξαίρεση τους ένστολους όμως ε?χμμμΤώρα που το σκέφτομαι και τις ΔΕΚΟ....Και τώρα που το ξανασκέφτομαι και οι δήμοι δεν είναι στο ενιαίο ακριβώς...Τελικά?Εκεί που γίνονται προσλήψεις δίνονται χρονοεπιδόματα και προαγωγές δεν έχει μνημόνιο?Όχι ε?
Α μιλάω με τον προιστάμενο τώρα!!!!Τιμή μου και τα σέβη μου!Καταρχήν κύριε προιστάμενε αυτά μας τα έχουν πει και άλλοι πριν από σας.Επίσης αν θυμάμαι καλά τα ειδικία μισθολόγια υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια όπως και οι ΔΕΚΟ και άλλα. Εσείς όλα αυτά τα χρόνια που είσασταν? Μάλλον σας τάιζε ο μπαμπάς και τώρα ξυπνήσατε;Οσο για το τι λέει η κοινωνία μάλιστα. Εσείς τι προτείνετε και τι άποψη έχετε? Ο Κούλης σας απαντά στις κλησεις που του κάνετε όλη αυτήν την ώρα με αγωνία και μέσα στον κρύο δρώτα ή σας εχει συνδεδεμένους;@Real αστον σου λέω! Ολοι τον έχουμε πάρει γραμμή και τον γλεντάμε! Τέτοιο λουκουμάκι δεν σου τυχαίνει κάθε μέρα!ΥΓ. Ανησυχώ έχει ώρα να απαντήσει. Η' Τελείωσε η βάρδια ή του έκοψε ο μπαμπάς τη σύνδεση!
Ναι γαιτί οι εκπαιδευτικοί υποτίθεται διοριζοόντπυσαν με ΑΣΕΠ , άρα -υποτίθεται- αξιοκρατικά, άρα δεν έγλειφαν και δε αποτελούσαν κομματικό στρατό.. Ναι ρε φίλε, υπάρχει κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν απαντάς σε αυτά που ρωτάω. Αφού γνωρίζεις τόσο καλά την γνώμη της πλειοψηφίας θα γνωρίζεις και για ποιούς λόγους έχει αυτή την άποψη. Και επίσης ρε φίλε, δεν καταλαβαίνω γιατί εσυ κόπτεσαι τόσο πολύ και το παίζεις γραφείο τύπου της πλειοψηφίας ενώ "έχεις αντίθετη άποψη''. Τώρα "Υπάρχει κάτι που σε μπερδεύει και δεν το καταλαβαίνεις" ρε φίλε?
Να του απαντήσουμε και για τους ένστολους μια και το ανέφερε;Λοιπόν.Οι ένστολοι είχαν την τύχη οι μισθοί τους να είναι στα ίδια μισθολόγια με τους μισθούς των δικαστικών. Οι οποίοι δικαστικοί προστάτεψαν τους δικούς τους μισθούς κρίνοντας μόνο αυτές τις περικοπές σαν αντισυνταγματικές. Έτσι προστατεύτηκαν και οι μισθοί των ένστολων.Ναι;Επίσης είχαν την τύχη να επενδύει πολιτικά πάνω τους ο Καμένος, απαραίτητος πολιτικός εταίρος στην τελευταία κυβέρνηση.Ναι;Αλλά όχι, ξέχασα. Σε αυτούς, στις ΔΕΚΟ και τους δήμους έδινε περισσότερα λεφτά η ...κοινωνία.Γιατί ...έκρινε πως το αξίζουν περισσότερο.Εκεί που έδωσε η κοινωνία, ότι έκρινε ότι τους άξιζε, ήταν σε κάτι κόμματα της συμφοράς που μας κατέστρεψαν.Ή εκεί έσφαλε η αλάνθαστη κοινωνία και την ξεγέλασε κανείς;Τίποτα άλλο;
Ενιαίο μισθολόγιο πριν το 2011 δεν υπήρχε ούτε κατ όνομαΆρα μέχρι τότε όλα τα μισθολόγια ήταν "ειδικά" ( και των εκπαιδευτικών το χαμηλότερο όλων)Από το 2011 και μετά φτιάχτηκε ένα κατ όνομα ενιαίο μισθολόγιο από το οποίο εξαιρέθηκαν πληθώρα τομέων ( οι περισσότεροι ΔΥ έχουν εξαιρεθεί).Αυτό είναοι το απλό ιστορικόΤο ότι ανέφερες προηγουμένως ότι όλοι ανήκουν στο ενιαίο δείχνει ότι δεν το ήξερεςΣτο ανέφερα για να το μάθεις αλλά και για να μην παρασύρεις στην άγνοιά σου επί του θέματος όσους άλλους δεν το ξέρουνΤελικά όμως τι έγινε?Στους τομείς που το ελληνικό κράτος κάνει προσλήψεις ( σταθερά από το 09 και μετά όχι ειδικά τώρα) δίνει χρονοωρίμανση και δίνει προαγωγές δεν έχει μνημόνιο?Όχι να υποθέσω ε?
Υπεύθυνος να σου απαντήσει σχετικά με το γιατί πιστεύει την Α άποψη και όχι την
Εσυ δεν εχεις άποψη...δεν εχεις κρίση...απλά εκτελείς μεταφορές!!!