0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η καθυστέρηση της
Το απαράδεκτο κράτος, αν θέλει να εξοικονομήσει χρήματα, να κόψει τις βολευτικές αποζημιώσεις και τους παχυλούς μισθούς που τσεπώνουν υπουργάδες, βολευτάδες και κυβερνητικοί σύμβουλοι (καρανίκες και σία). Δεν θα κάνουν οικονομία από τις πιστώσεις των αναπληρωτών, για να περιδρομιάζουν αυτοί....
Αυτό που γράφεις και φυσικά εχει μεγάλη δόση ρεαλισμού και αλήθειας δεν αναιρεί το γεγονός ότι για το φετινό μπάχαλο, για την έλλειψη ενημέρωσης και αντιδράσεων κάποιοι ευθύνονται. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα άτομα του υπουργείου αλλά σε αυτούς που -υποτίθεται- είναι από τη δική μας πλευρά! Και όλοι αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο και τους ξέρουμε. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ βαρέθηκα τις δικαιολογίες τους.
Και καψουρης να ημουν τοσα τηλεφωνα δεν θα ειχα κανει.... ...λοιπον...Μολος εβγαλα γραμμη "ξεκιναμε απο δευτερα να καλουμε ειναι οριστικο"...Απο δευτερα...Αντε να δουμε...
Ευχομαι και πιστευω ο κυριος υπουργος να καταλαβει οτι εκπαιδευση δεν ειναι μονο η ΠΕ..ι
Ποια Δευτέρα; Τη Μεγάλη; Του Πάσχα; Τη Δευτέρα Παρουσία;Μίλησα και εγώ με υπουργείο. Μόνο που δεν τραύλιζε ο υπάλληλος.-Ε, ε από Δευτέρα κάποια στιγμή...-Ε, ε λογικά όλες οι ειδικότητες....-Ε, ε δεν γνωρίζουμε κάτι σίγουρα....Αν ήταν οριστικό για Δευτέρα, οι αιρετοί θα το είχαν σημαία. Κάτι θα είχαν ποστάρει.Τα εκπαιδευτικά sites δε, θα το είχαν αποκλειστικό!Επαναλαμβάνω μετά λύπης μου: "Μας γλεντάνε, μας γελοιοποιούν."Καλό Σαββατοκύριακο.
Εκπαιδευση για ολους τους υπουργους τα τελευταια χρονια ειναι εκει που ο γονιος το καταλαβαινει περισσοτερο και αυτη ειανι η πρωτοβαθμια. Για την ΔΕ δεν υπαρχουν αντιδρασεις απο γονεις.
Μεχρι σημερα ποτε μου δεν εχω κανει τοποθετηση πολιτικη..μα??? μου ειναι δυσκολο να μην αναφερω και για καποιες παρεμβασεις που γινονται απο καποιους συναδελφους...και θελω να πιστευω οτι αυτοι δεν ειναι εκπαιδευτικοι..που προσπαθουν να κανουν το ασπρο....μαυρο.Ειμαι αριστερος...και μαλιστα πολυ κοντα στο κομμα...μα???μου ειναι αδυνατο να μην φωναξω για το φετινο μπαχαλο...αν πιστευει ο κυριος υπουργος οτι με 954 προσληψεις στην ΔΕ ειναι ενταξει..τοτε τι να πω....Κενα σε σχολεια υπαρχουν και μαλιστα σε πανελλαδικα εξεταζομενα μαθηματα..περυσι στην νικαια κενα που ειχαν δοθει εξ αρχης..στους κλαδους βιολογους-οικονομολογους-πληροφορικους..τα καλυψε τα χριστουγεννα...Ευχομαι και πιστευω ο κυριος υπουργος να καταλαβει οτι εκπαιδευση δεν ειναι μονο η ΠΕ..ι
Από περιοχές τί λέτε να παίξει;;; αφού λύσαμε το θέμα της ημερομηνίας, ας δούμε αριθμό κ περιοχές! έτσι, σε δουλειά να βρισκόμαστε!!!