0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το καλύτερο από όλα είναι το "τα παιδιά ζητάνε τους γονείς τους"!! Εμένα αυτό μου άρεσε! Το παιδί του αναπληρωτή που τον τοποθετούν στη βουνοκορφή για να κατέβει στην πόλη ο μόνιμος δεν είναι σαν τα άλλα παιδιά! Για να μην μιλήσω για το παιδί του αδιόριστου ακόμα αναπληρωτή που πρέπει να του εξηγείς ότι "δεν φτάνουν τα λεφτά γιατί ή μαμά / ο μπαμπάς δεν δουλεύει ακόμα"! Ας μην το πιάσουμε κι αυτό το θέμα!!!
Πηρα μόλις τηλ στο υπουργείο. Δε θελω να σας μεταφερω ακριβως τη συζητηση...ήταν ανούσιες δικαιολογίες, του στυλ "δεν ειναι δουλεια μόνο ενός ατομου...προσπαθουμε..."και άλλες !@#$^! Είπε ότι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να γίνει τη Δευτέρα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το είπε αυτό για να με ξεφορτωθεί! Μπούρδες! Μην περιμένετε...δεν υπαρχει περιπτωση! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
Μέχρι και ο ΟΟΣΑ κατάλαβε ότι λείπουν εκπαιδευτικοί από Γυμνάσια και Λύκεια. Μόνο ο Υπουργός δεν το έχει πάρει χαμπάρι.http://www.alfavita.gr/arthron/anakoinoseis/shetika-me-episkepsi-ekprosopoy-toy-oosa-se-sholeia-tis-eyvoias
Η καθυστέρηση της
Αυτό που γράφεις και φυσικά εχει μεγάλη δόση ρεαλισμού και αλήθειας δεν αναιρεί το γεγονός ότι για το φετινό μπάχαλο, για την έλλειψη ενημέρωσης και αντιδράσεων κάποιοι ευθύνονται. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα άτομα του υπουργείου αλλά σε αυτούς που -υποτίθεται- είναι από τη δική μας πλευρά! Και όλοι αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο και τους ξέρουμε. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ βαρέθηκα τις δικαιολογίες τους.