0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση απο τοπικ "αποσπάσεις" εδω στο φόρουμ: Αποσυνδεδεμένος upriser17Νέο μέλος*Μηνύματα: 3Λατρεύω την εκπαίδευσηΠροφίλΑπ: Αποσπάσεις 2017« Απάντηση #2400 στις: Οκτώβριος 06, 2017, 01:14:44 μμ »Στις 13 σκοπεύουν να προσλάβουν πάλι αναπληρωτές στις θέσεις μας. Εμείς θα είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές?Μου είπαν ότι μπορουμε δικαστικά να πάμε για ακύρωση της απόφασης πρόσληψης αναπληρωτών δεν ξέρω ποτε θα δικαιωθουμε,αλλα αφού ειναι παράνομες και εμείς παρεξηγούμαστε θα δικαιωθούμε . Μπορεί όμως έτσι να μην το ξανακάνουν. Εκτός από το ότι δεν είναι ηθικό να διαλύουν τις οικογένειες ανθρώπων που έχουν υπηρετήσει για χρονια μακριά απο τα σπίτια τους είναι και παράνομη η πράξη τους.
1600+Οι μισοί θα είναι μουσικοί.
Κατ αρχάς ο τρόπος του κυρίου είναι απίστευτα απαξιωτικός. Προφανώς θεωρεί τους αναπληρωτές κατώτερους συναδέλφους. Πίσω έχει όμως η αχλάδα την ουρά. Επειδή οι μόνιμοι ζουν στην κοσμάρα τους και θεωρούν ότι είναι στο απυρόβλητο....μην αγχώνονται. Ερχεται και η σειρά τους!!Και αυτή η φράση ότι θα τους πάρουμε τις θέσεις τους;;; από που κι ως που ρε κύριε είναι δικιά σου η θέση;;;; στην εταιρία του μπαμπάκα σου δουλεύεις;;;;; εξάπτομαι γιατι το βλέπω να ισχυει σε κάτι υπουργεια και τρελαίνομαι. Θεωρεί ο κάθε υπαλληλίσκος της δεκάρας ότι κάνει ότι γουστάρει και όπως το γουσταρει!!! Ουφ ξεθύμανα!!
Τωρα αναμένουμε αριθμό προσλήψεων.... Νομίζω ότι 800 προσλήψεις στα ΜΟυσικά, είναι πολλές, δεδομένων των συνθηκών πάντα.... Κάπου διαβασα οτι συνολικα τα κενα μουσικών ειναι 800+. Δηλαδή θα ικανοποιήσουν το 100% με την πρώτη φάση; τραβηγμένο νομίζω! Φιλόλογοι καμιά 200αρια εγώ πιστεύω!
Ακριβώς !!! Οι προιστάμενοι δευτεροβάθμιας δεν έχουν καμία ενημέρωση για φάση αναπληρωτών και προσπαθούν να καλύψουν τα κενά του Λυκείου με καθηγητές Γυμνασίου γι αυτόν το μήνα . Απλώς δεν έχουμε καταλάβει ακόμα όλοι το μέγεθος του μπλεξίματος μας γιατί δεν είναι και εύκολο. Το σίγουρα Δευτέρα , έγινε Δευτέρα - Τρίτη που εύκολα θα πάει Παρασκευή και μετά επόμενη εβδομάδα όπως γίνεται δύο εβδομάδες τώρα.