0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Είμαι μια χρόνια αναπληρώτρια και ωρομισθια ενίοτε καθηγήτρια που τις περισσότερες φορές χάνω τη προσληψη από μια-ένα συνάδελφο που έχει 3 ή 4 παιδιά. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν θέλω να κατακρίνω όσους έχουν πολλά παιδιά, (ευλογημένοι άνθρωποι) αλλά εμείς που έχουμε ενα ή δυο παιδάκια ή κάποιοι κανένα, θα πρεπει να μην δουλεύουμε ποτέ; Δεν λέω να μην παιρνουν μόρια, να παιρνουν αλλά να παίρνουν και όσοι έχουν ένα ή δυο παιδιά. Είναι άδικο το μεταπτυχιακό να σου δίνει 4 μόρια στους πίνακες ειδικής αγωγής και η τριτεκνία να σου δίνει 3 μόρια!!!!!!!!!!!! Αν δε έχεις και 4 παιδιά, σου δίνουν 6 ή 7 μόρια (αν δεν κάνω λάθος). Στους πίνακες της γενικής δεν μετράμε τα προσόντα που κοπιασες για να τα αποκτήσεις αλλα τα παιδιά!!!!!!!!!!! Ενώ αν έχεις ένα ή δυο τι παιρνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Καρτα ανεργίας! Έχω κουραστεί...................[/quoteΤώρα το κατάλαβες, συναδέλφισσα, ότι το Υπουργείο κάνει κοινωνική πολιτική σε βάρος όλων εμάς που έχουμε 1 ή 2 παιδιά κι όσων δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια, εξαιτίας της ανεργίας;Τώρα κατάλαβες πόσο πολύ ευνοούνται συγκεκριμένες ομαδούλες;
Παράθεση από: vicky5478 στις Σεπτεμβρίου 08, 2017, 01:46:33 pmΚαλησπέρα! Είμαι μια χρόνια αναπληρώτρια και ωρομισθια ενίοτε καθηγήτρια που τις περισσότερες φορές χάνω τη προσληψη από μια-ένα συνάδελφο που έχει 3 ή 4 παιδιά. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν θέλω να κατακρίνω όσους έχουν πολλά παιδιά, (ευλογημένοι άνθρωποι) αλλά εμείς που έχουμε ενα ή δυο παιδάκια ή κάποιοι κανένα, θα πρεπει να μην δουλεύουμε ποτέ; Δεν λέω να μην παιρνουν μόρια, να παιρνουν αλλά να παίρνουν και όσοι έχουν ένα ή δυο παιδιά. Είναι άδικο το μεταπτυχιακό να σου δίνει 4 μόρια στους πίνακες ειδικής αγωγής και η τριτεκνία να σου δίνει 3 μόρια!!!!!!!!!!!! Αν δε έχεις και 4 παιδιά, σου δίνουν 6 ή 7 μόρια (αν δεν κάνω λάθος). Στους πίνακες της γενικής δεν μετράμε τα προσόντα που κοπιασες για να τα αποκτήσεις αλλα τα παιδιά!!!!!!!!!!! Ενώ αν έχεις ένα ή δυο τι παιρνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Καρτα ανεργίας! Έχω κουραστεί...................[/quoteΤώρα το κατάλαβες, συναδέλφισσα, ότι το Υπουργείο κάνει κοινωνική πολιτική σε βάρος όλων εμάς που έχουμε 1 ή 2 παιδιά κι όσων δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια, εξαιτίας της ανεργίας;Τώρα κατάλαβες πόσο πολύ ευνοούνται συγκεκριμένες ομαδούλες;[/color]Λυπάμαι που το βλέπεις έτσι.
[/color]Λυπάμαι που το βλέπεις έτσι.[/quoteΈτσι είναι και λυπάμαι που δεν το δέχεσαι!
Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό που θα πω αλλά επιτέλους υπάρχει δημοκρατία και μπορώ να το πω. Ο έχων τρία παιδιά έχει κάτι και τα κάνει. Ελεος. Δεν πειθομαι ότι λειτουργεί όπως οι Ρομα που κάνουν παιδιά δίχως μέτρο. Άρα υπάρχει κάποια βάση. Τα παιδιά δεν είναι κούκλες. Έχουν ανάγκες.( και όπως λέει ένας φίλος... Τα δικά σου παιδιά όχι των αδερφών σου...αυτα για τα οποία αγοράζεις πάνες!!!!)Οπότε όσοι κάνουν τρία κάτι έχουν. Δεν νομίζω να λένε..... Τραλαλα έκανα τρία παιδιά και θα πάω αναπληρωση να σωθω.... Γιουπιιι.....και έτσι θα τα ζησωωωωω....βαρέθηκα να διαβάζω πράγματα που υποτιμουν τη νοημοσύνη μου. Νομίζω ότι κάθε κοινωνικό κριτήριο πρέπει να καταργηθεί. Εκτός αυτό των ασθενειών. Διότι την ασθένεια δεν την επιλέγεις... Τα παιδιά ναι.Και κάτι τελευταίο... Γίνονται διαγωνισμοί και μου λέει μια φίλη. Θα με πάρουν στάνταρ... Είμαι πολυτεκνη γαρ. 40 χρονών και μικρότερη ενώ τα αδέρφια 50 φευγα με παιδιά και σκυλιά... Ελεος πόσο πολυτεκνη είναι; Ανυπαντρη είναι η ίδια. Κουράστηκα με αυτό το κράτος μα τω θεω. Όπως λέει μια άλλη φίλη μου....έξω μπορεί να είναι δύσκολα αλλά όχι τόσο.... Μπουρδ...... Αι στο καλό βραδιατικα με αυτά που διαβάζω όντας πτώμα από δουλειά και σχολή. Και επειδή θα με ψαλετε αύριο.... Δεν θα ασχοληθώ. Κατά βάθος έχω δίκιο. Ακόμα και ο ανυπανδρος και αυτός με ένα ή κανένα παιδί( αναρωτηθηκατε πόσα ζευγάρια με 6 και... εξωσωματικες δεν αποκτούν παιδί;) έχει δικαίωμα σε αναπληρωση και διορισμό. Ελεος πια.
Μόνο αυτοί που έχουν παιδιά έχουν ανάγκη; Οι υπόλοιποι που δεν έχουν παιδιά, δεν έχουν ανάγκη;