0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν παιδιά η ενημέρωση που είχα από τον δικηγόρο είναι η εξής:Ίσως μπορούμε να πιαστούμε από το άρθρο 4 του συντάγματος. Η συγκεκριμένη υπόθεση θέλει πολύ καλό δικηγόρο και δεν είναι μία υπόθεση που απλά διαπιστώνουμε κάτι και το αναφέρουμε. Χρειάζεται να προσβάλλουμε κάποια συγκεκριμένη πράξη (πχ κάποιο διορισμό ή ανάθεση), να δούμε αν υπάρχουν στη διάθεση μας οι απαιτούμενες προθεσμίες, και το βασικότερο, εφόσον φτάσουμε στο δικαστήριο, να το καταλάβει και αυτό ότι πρόκειται περί αδικίας. Γενικά απαιτεί γάτο δικηγόρο. Δύσκολη υπόθεση όμως δεν είναι τελείως άχαστη.Τέλος μου είπε ότι συνεχίζει να το κοιτάζει και για οτιδήποτε νεότερο θα με ενημερώσει.Λοιπόν ακούω τις απόψεις σας σχετικά με το πως θα μπορούσαμε να συντονιστούμε επί του θέματος. Θεωρώ ότι αν πιστεύεται ότι αξίζει να το κυνηγίσουμε και υπάρχει διάθεση να γίνει κάτι, καλό θα ήταν να γίνει μια συνάντηση μεταξύ μας σε πρώτη φάση με κάποιο τρόπο γιατί μέσω του forum θα χαθούμε.Όλες οι τοποθετήσεις δεκτές για συζήτηση..
Λοιπόν παιδιά η ενημέρωση που είχα από τον δικηγόρο είναι η εξής:Ίσως μπορούμε να πιαστούμε από το άρθρο 4 του συντάγματος. Η συγκεκριμένη υπόθεση θέλει πολύ καλό δικηγόρο και δεν είναι μία υπόθεση που απλά διαπιστώνουμε κάτι και το αναφέρουμε. Χρειάζεται να προσβάλλουμε κάποια συγκεκριμένη πράξη (πχ κάποιο διορισμό ή ανάθεση), να δούμε αν υπάρχουν στη διάθεση μας οι απαιτούμενες προθεσμίες, και το βασικότερο, εφόσον φτάσουμε στο δικαστήριο, να το καταλάβει και αυτό ότι πρόκειται περί αδικίας. Γενικά απαιτεί γάτο δικηγόρο. Δύσκολη υπόθεση όμως δεν είναι τελείως άχαστη.Τέλος μου είπε ότι συνεχίζει να το κοιτάζει και για οτιδήποτε νεότερο θα με ενημερώσει.Λοιπόν ακούω τις απόψεις σας σχετικά με το πως θα μπορούσαμε να συντονιστούμε επί του θέματος. Θεωρώ ότι αν πιστεύεται ότι αξίζει να το κυνηγίσουμε και υπάρχει διάθεση να γίνει κάτι, καλό θα ήταν να γίνει μια συνάντηση μεταξύ μας σε πρώτη φάση με κάποιο τρόπο γιατί μέσω του forum θα χαθούμε.Όλες οι τοποθετήσεις δεκτές για συζήτηση..’ξιος φιλόλογος που χάνει την θέση του από ανάξιους τρίτεκνους και πολύτεκνους!!! Προς γνώση και διόρθωση: κυνηγήσουμε, πιστεύετε..
Παράθεση από: wotanmetal στις Σεπτέμβριος 26, 2017, 02:13:59 μμ’ξιος φιλόλογος που χάνει την θέση του από ανάξιους τρίτεκνους και πολύτεκνους!!! Προς γνώση και διόρθωση: κυνηγήσουμε, πιστεύετε..Ο αυτοπροσδιορισμος σου μπορει να φανει χρησιμος σε μια μελλοντικη δικη.Υ. Γ. Μη κρινεις αβιαστα την ορθογραφια των αλλων γιατι μπορει να γραφουν απο smartphones η tablets.
’ξιος φιλόλογος που χάνει την θέση του από ανάξιους τρίτεκνους και πολύτεκνους!!! Προς γνώση και διόρθωση: κυνηγήσουμε, πιστεύετε..
’πλα είναι στενάχωρο να μιλάμε έτσι για ανθρώπους που έχουν παιδιά, ανθρώπους συναδέλφους που φοίτησαν σε ίδιες σχολές με έμας.
Ο αυτοπροσδιορισμός έγινε σκοπίμως καθώς τυχαία διάβασα τα μηνύματα σας και η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγη με τα γραφόμενα. Όπως κατάλαβες μέλος έγινα για να απαντήσω. Προσωπικά το θέμα σας δε με αφορά αφού έχω διοριστεί εδώ και χρόνια ως επιτυχούσα Ασεπ και έχουσα μεταπτυχιακό και διδακτορικό, πολύ πριν γίνω ria3, όταν ήμουν ria0. ’πλα είναι στενάχωρο να μιλάμε έτσι για ανθρώπους που έχουν παιδιά, ανθρώπους συναδέλφους που φοίτησαν σε ίδιες σχολές με έμας.
ria3 δεν εχεις καταλαβει οτι τα αδικημενα τα παιδια ειναι λαγοι δικηγορικου γραφειου που ψαχνουν για κοροιδα:Δεν πρεπει να τους απαντας, μονο να τα διαβαζεις και να προβληματιζεσαι
Προς giaΔεν ξέρω αν πηγαίνουν δια της πλαγια οδού όπως αναφέρεις! Κάνουν χρήση ενός προνομίου που τους προσέφερε η πολιτεία. Εσύ δε θα το χρησιμοποιούσες; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει άνθρωπος που κάνει παιδια για να προηγηθεί στους πίνακες. Για παιδιά μιλάμε για ανθρώπους που πιστέψτε με δεν φτάνει ένας 9μηνος διορισμός αναπληρωτή για να τα μεγαλώσει. Δεν με αφορά το θέμα και πρέπει να σταματήσω να μιλάω, γιατί σίγουρα θα παρεξηγηθώ. Καλό ειναι να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας όλοι αλλα όχι να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Ευχαριστώ πολυ