0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΣΕΠ για όλους - χωρίς άλλη προσμέτρηση προσόντων - αξιολόγηση παντού για να σταματήσει η κλάψα περί αναξιοκρατίας, βυσμάτων κλπ. Μεταθέσεις και αποσπάσεις μόνο με μόρια προϋπηρεσίας και δυσμενών συνθηκών.
Άνοιξε τότε ένα θέμα για το πως θα γίνουμε Ευρώπη και άσε τους αναπληρωτές με τις ανησυχίες τους, κύριε...Anemos είσαι πραγματικά όπου φυσάει ο άνεμος...Στο θέμα μας.Vicky το ψάχνουμε και θα ενημερώσουμε όσους ενδιαφέρονται.
Προς τον "ekdepefti":Αρθρο 4 Παράγραφος 2 του Συντάγματος: (Ισότητα των Ελλήνων)"Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις."End of story. Ίδιο δικαίωμα και στην εργασία, το οποίο δεν ισχύει από τη στιγμή που οι ειδικές κατηγορίες ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ των υπολοίπων χωρίς καμία ποσόστωση ή οτιδήποτε. Ας μην το κουράζουμε πλέον αυτό.
μάλλον λάθος τα γράφεις: εξαιρούνται οι πολύτεκνοι με το άρθρο 21 ( για μένα δικαίως και ας μην με βολεύει ) και οι γύρω γύρω κανονιστικές διατάξεις θέτουν ως εθνικό και πρώτιστο καθήκον να τους προστατέψουν οι πολύτεκνοι πάντως, έχουν ακόμα το δικαίωμα να διεκδικήσουν δικαστικά προσλήψεις ΧΩΡΙΣ ποσοστώσεις όπως συνέβαινε παλιά... αυτή την συζήτηση είχα με δικηγόρο ... δεν με βολεύει βέβαια και αν το κάνουν φεύγω για εξωτερικό ... αλλά με την νομολογία που παρέθεσα στο προηγούμενο μήνυμα μου γίνεται σαφές ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ούτε η
Εντάξει παίζεις το παιχνίδι σου. Ό,τι και να γράφεις όμως δε μας πείθεις γι' αυτό που θες.
δεν είμαι της ΑΣΠΕ, αν βγάλετε άκρη μπορεί να διοριστώ και εγω σε καμιά δεκαριά χρόνια