0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανάκληση Μεταθέσεων 2018http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/ypoyrgeio-paideias-anakalese-paratypes-metatheseis-ekpaideytikon-deyterovathmias
Οχι. Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τη νομοθεσία. Οι κενές θέσεις τους είναι πιθανό ναυπολογιστούν στις αποσπάσεις.
Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε καραμπόλες και ουσιαστικά τρέξιμο των μεταθέσεων από την αρχή.
Το ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το θέμα είναι και?Δηλαδή στις αποσπάσεις όταν κάποιος φεύγει δεν ξανατρέχουν από την αρχή στην επόμενη φάση?Και αν ξανατρέξουν τι πρόβλημα υπάρχει? Οι συνάδελφοι θα βρεθούν πιθανόν σε καλύτερη προτίμηση από αυτή που βρέθηκαν με σφάλμα της διοίκησης (αποκλειστικά και μόνο το τελευταίο).
Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη διαδικασία των οριστικών τοποθετήσεων- βελτίωση θέσης. Στην πρωτοβάθμια είμαστε για οριστική τοποθέτηση 6 άτομα από μετάθεση και για βελτίωση αιτούνται 41 ακόμη άτομα... Τα οργανικά κενά που δίνει η πρωτοβάθμια είναι 8. Γνωρίζει κάνεις τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Οι υπόλοιποι μένουνε στη διάθεση; Ή γίνεται β´φάση τοποθετήσεων με τα κενά από τις βελτιώσεις; Ακόμη η πρωτοβάθμια ζητά να δηλωσουμε ηλεκτρονικά μόνο τα 8 κενά που δίνει... θα υπάρξει πρόβλημα εγώ να δηλώσω και τις 20 περιοχές που μου επιτρέπεται ;
Οπότε εάν δεν δηλώσω όλα τα οργανικά κενά και δηλώσω πχ 4 μόνον και συμπληρώσω με πιθανά κενά τις υπόλοιπες 16 θέσεις και δεν πιάσω κανένα από τα προαναφερόμενα, μιας και είμαι στις τελευταίες θέσεις του πίνακα, τι θα γίνει; Θα με καλέσουν σε