0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας.Είμαι και εγώ ομοιοπαθής. Μπήκα στην διαδικασία της κινητικότητας στον β´ κύκλο του 2018, πέρασα με επιτυχία την διαδικασία των συνεντεύξεων και ο φορέας υποδοχής έστειλε το έγγραφο επιλογής. Είμαι στην Δευτεροβάθμια και καλούμαι κάθε χρόνο να δηλώσω οργανική υπεραριθμία, συνάδερφοι της ίδιας ειδικότητας διατίθενται στην Πρωτοβάθμια, άρα οι λειτουργικές ανάγκες καλύπτονται όχι πάνω από 50% αλλά πλέον του 100% και βλέπω την διαδικασία να κωλύεται αδικαιολόγητα, χωρίς καμιά λογική, από κάποιον υπουργό με πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης.Θα ήθελα την βοήθεια πιο έμπειρων συναδέλφων για την διαδικασία πρόσβασης στα πρακτικά συνεδριάσεων ΚΥΣΔΕ, και στην διαδικασία επανεξέτασης.Πρώτη μου σκέψη για ενέργειες είναι η αναφορά στο Υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης και πιθανόν και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, και η δημοσιοποίηση στα κατάλληλα ΜΜΕ, όχι κατ ' ανάγκη εκπαιδευτικές ιστοσελίδες, αλλά γενικού ενδιαφέροντος με συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση.Πεποίθησή μου είναι ότι μόνο με την εμπλοκή άλλων Υπουργείων - Φορέων μπορούν να πιεστούν οι υπηρεσιακοί του ΚΥΣΔΕ που εισηγούνται, και μόνο με την δημοσιοποίηση σε ΜΜΕ και πολιτικά πρόσωπα φίλα προσκείμενα στην αντιπολίτευση να πιεστεί πολιτικά ο υπουργός σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.Για οποιαδήποτε συντονισμένη ενέργεια θα παρακολουθώ το φόρουμ και ενδιαφέρομαι να συμμετέχω.
ΚαλημέραΔυστυχώς τα χρόνια περιθώρια είναι πλέον πολύ στενά για τους περισσότερους.. Έστειλες μια ατομική διαμαρτυρία; Πράγματι το να σταλεί η διαμαρτυρία σε όλα τα μέσα, στο διοικητικής μεταρρύθμισης και Γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης είναι καλή σκέψη.Το θέμα είναι αν σήμερα το ΚΥΣΔΕ κινηθεί στην ίδια πεπατημένη.Έπρεπε να είχαμε φωνάξει περισσότερο, πιο έντονα και με μεγαλύτερη αποφασιστηκοτητα.
Γενικά, ο τρόπος που συμπεριφέρεται το υπουργείο παιδείας στους εκπαιδευτικούς δεν νομίζω ότι συναντάται σε άλλο υπουργείο. Ας μου επιτραπεί μία ανάλυση του θέματος: