0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με το Τμήμα Κινητικότητας ΔΕ με πληροφόρησαν ότι οι αποδεσμεύσεις είναι στο γραφείο Υπουργού προς υπογραφή, και θα ενημερωθούμε γραπτώς από την Διεύθυνσή μας. Υπέγραψέ το, το 74μ!μ3ν0 δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω
2. ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟ
Καλημέρα,τι στο καλό μέχρι τότε δεν θα βρει ένα 5λεπτο να υπογράψει ;
Καλησπέρα σε όλους και εύχομαι Υγεία πρώτα από όλα !!!Να υποθέσω ότι ακόμα παραμένουν σε κάποια γωνιά του Γραφείου της κ. Υπουργού οι λίστες με τις αποδεσμεύσεις μας ; έχει κανείς κάτι νεότερο ; Μήπως να τηλεφωνούσαμε και σε κάποιο Γραφείο της Γραμματείας της κ. Υπουργού ;Είναι και δύσκολες οι καταστάσεις με όλα αυτά που συμβαίνουν.....γύρω μας.....
Η γραμματεία της Υπουργού όταν πήγα εγώ δεν γνώριζε το θέμα. Μάλιστα ρώτησα μια που την ήξερα γιατί είμαι κι εγώ υπάλληλος της Κεντρικής υπηρεσίας και με παρέπεμψε στους συνεργάτες Υπουργού οι οποίοι μου είπαν ότι θα πρέπει να αναμένεται να σας καλέσει ο φορέας προτίμησης κι ότι η Υπουργός σε αυτή την φάση δεν υπογράφει !!!! Αντε να βρεις άκρη λέω μετά την έξοδό μου από το γραφείο.Μετά από μέρες επικοινώνησα με την γραμματεία του ΚΥΣΠΕ, που έδειχνε να γνωρίζει το θέμα και μου είπε ότι πρέπει να υπογράψει η Υπουργός τις αποδεσμευσεις (όλες ή λίγες, άγνωστο) και έπειτα να ενημερωθούμε από τους φορείς που αιτηθήκαμε για συνεντεύξεις σε περίπτωση που θα είμαστε σε αυτούς τους 3 πρώτους σύμφωνα με τον νόμο του ΕΣΚ. Μπορούμε επίσης να ενημερωνόμαστε από το hr.apografi.gov.gr μέσα από το οποίο κάναμε την αίτηση, για την εξέλιξη της διαδικασίας. Τέτοια ώρα όμως τέτοια λόγια. Με την πανδημία έχουν αρχίσει και παγώνουν πολλά θέματα. Πρωτίστως η υγεία.
Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή σε αυτό το μ%**%0 που λέγεται Υπ. Παιδείας. Για περιπτώσεις όπως του