0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα το γνωρίζουν, έτσι θέλω να πιστεύω από το τρόπο που μίλησαν, οι γραμματείες των ΚΥΣΠΕ/ ΚΥΣΔΕ. Εμένα η κα Τσιαδίκου πριν 2 εβδομάδες με εξυπηρέτησε τηλεφωνικά.
Φίλε Vigor ευχαριστώ για την ενημέρωση....φαντάζομαι περισσότερο η απάντηση της γραμματείας έχει βάση ως μεταγενέστερη απο την 1η κρούση που έκανες.... βέβαια εγώ αναμένω την υπογραφή για τις αποδεσμεύσεις του 2018 διόρι απο εκεί έχω θετικά νέα...αλλά βέβαια ως πότε θα περιμένει και ο φορέας υποδοχής..... τηλέφωνα για γραμματεία υπουργού είναι αυτά που είναι στο site του υπουργείου ; μήπως έχεις τηλ. της γραμματείας ΚΥΣΔΕ ; (αν όχι κυσπε για να μου πουν του κυσδε).... θα κάνω μία γύρα τηλεφώνων από Δευτέρα μπας και.... ευχαριστώ και υγεία σε όλους....μας
Vigor θέλεις να μου στείλεις με ένα p.m. σε ποιό τηλέφωνο ; η κα είναι της Γραμματείας ΚΥΣΠΕ ;Ευχαριστώ πολύ
ευχαριστούμε πολύ συνάδελφοι για την ενημέρωση και τις πληροφορίες!ερώτηση: μήπως η υπογραφή στις αποδεσμεύσεις μας είναι πλέον υπόθεσητης νέας υπηρεσιακής γραμματέως του ΥΠΑΙΘ, όπως είχε εύστοχα αναφερθείσε κάποιο προηγούμενο ποστ;;;καλή δύναμη σε όλους!
Θεωρητικά ναι , αλλά πέρα από την επιλογή της από το ΑΣΕΠ, δεν έχω δει πουθενά ΦΕΚ διορισμού της ως υπηρεσιακού γραμματέα του υπουργείου.Στάλθηκε από το Le X522 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
5 Φεβρουαρίου έλαβα αρνητική απάντηση σε αίτηση επανεξέτασης μετάταξης του 2018 σε φορέα ο οποίος με είχε επιλέξει.Την απάντηση την πήρα από ΤΜΗΜΑ
Καλησπέρα, ακόμη και οι αρνητικές του 2018 πέρασαν από το Κυσδε της 27ης ή 28ης Φεβρουαρίου... Άρα αν ισχύει ακόμη η επιλογή απο τον φορέα υποδοχής μπορεί να ανοίξει παράθυρο για αυτό που σε επέλεξαν.... Για αυτό πρέπει να υπογράψει ..... γρήγορα..